Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Laura Madrueño amb una foto petita d'ella i el seu xicot

Laura Madrueño descobreix que el secret del seu marit ja ha sortit a la llum

Al descobert la història del matrimoni de la presentadora

Laura Madrueño s'ha posat al capdavant del concurs més popular de la televisió: 'Supervivientes 2023'. D'aquesta manera, la presentadora s'enfrontava a un dels projectes més grans de la seva trajectòria a la televisió. No obstant això, estar a primera línia de batalla amb un projecte així també et posa al punt de mira.

La periodista fa molts anys que es dedica als mitjans de comunicació, però no era una gran coneguda per a la majoria del públic. Ara, amb la seva feina a 'Supervivientes', Laura Madrueño es col·loca al centre de l'ull públic i l'audiència vol saber-ne més. Especialment, sobre la bonica història d'amor que té amb el marit. El matrimoni de Laura Madrueño i Álvaro Puerto amaga un sorprenent secret que ja ha vist la llum. Pel que sembla, aquesta no seria la primera vegada que tots dos estan separats.

Al descobert el secret del matrimoni de Laura Madrueño

Laura Madrueño s'està fent cada cop més un forat dins de l'audiència. La presentadora està demostrant que està posant tota la carn a la graella per conquistar el públic. La periodista hi desperta molt d'interès, és la novetat i la gent en vol més de la Laura.

Foto de Laura Madrueño i Álvaro Puerto el dia del seu casament.
Álvaro Puerto i Laura Madrueño ja havien estat separats en el passat. | Instagram @laura_madrueno

Només hem de donar una ullada a les xarxes socials per comprovar que Laura té el cor molt ben ocupat per l'arquitecte Álvaro Puerto, amb qui va contraure matrimoni l'any passat i ja fa més de 7 anys que estan junts. Tots dos comparteixen una gran passió per la natura, els viatges i tot allò relacionat amb allò salvatge. Així que no tenim cap mena de dubte que Laura estarà gaudint, i molt, de l'aventura a Hondures.

El matrimoni amaga un secret molt especial que, com calia esperar, no ha trigat a sortir a llum. Aquesta no és la primera vegada que hi ha terra pel mig entre la parella: Laura Madrueño i el seu marit ja havien estat separats en el passat. Per entendre-ho, cal posar una mica de context a aquesta història.

Laura Madrueño va patir una fiblada en tota regla quan va conèixer Álvaro. Va ser a un bar, a través d'uns amics. Tot i això, al cap de poc temps, Álvaro va haver de marxar a Kenya per continuar el seu treball d'arquitecte. Aleshores, la parella va haver d'estar separada durant diversos mesos. Tanmateix, els milers de quilòmetres que els separaven no van evitar que els fonaments de la seva relació es consolidessin. El matrimoni va superar a la perfecció el fet d'estar separats.

Aquesta informació ha corregut com la pólvora pels diferents portals de notícies, però no és una informació que preocupi gaire la presentadora. Així que, aquesta nova separació amb Laura a Hondures no serà la primera per a la parella.

Laura Madrueño conquista l'audiència

La presentadora sembla que ha arribat per quedar-s'hi. Amb només un cop d'ull a les xarxes socials, comprovarem que la resposta a Laura ha estat molt positiva.

La periodista sabia que la gent hi seria molt exigent després d'agafar el relleu a Lara Álvarez, però ha aconseguit complir les expectatives de sobres. El públic ha acollit molt bé Madrueño i les dades d'audiència hi són per corroborar-ho. 'Supervivientes 2023' està començant a prendre formar i sembla que el 'reality' més extrem de la televisió ve disposat a conquistar tothom una vegada més.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!