Imatge de Christian Gálvez durant un esdeveniment

Christian Gálvez rep la confirmació més esperada de la seva xicota Patricia Pardo

Christian Gálvez s'assabenta de tots els detalls

Christian Gálvez acaba de rebre la notícia que més esperava. I és que,  malgrat que ja era conscient dels gustos de la seva xicota, Patricia Pardo, s'ha quedat molt més tranquil després de les darreres declaracions públiques.

No hi ha cap dubte que, després de tot l'enrenou que es va muntar amb el sonat divorci del presentador i Almudena Cid, el conegut escriptor ha aconseguit allò que tant desitjava: tenir una vida tranquil·la al costat del nou amor de la seva vida.

Poc temps després d'anunciar-se aquesta ruptura inesperada, Christian Gálvez no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de pregonar, als quatre vents, el seu amor per la presentadora d''El Programa de Ana Rosa'.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Imatge de Patricia Pardo i Christian Gálvez al mateix plató
Christian Gálvez s'assabenta d'un detall íntim de la seva parella actual| Telecinco

I n'és una prova les múltiples mostres d'amor que el conductor de '25 Palabras' ha dedicat a la comunicadora gallega a través de les seves xarxes socials.

Ara, i durant l'última emissió del format d'Unicorn Content, l'actual parella de Christian Gálvez ha fet una confessió inesperada sobre un dels temes més personals de la seva vida: la seva sexualitat.

Christian Gálvez s'assabenta de tots els detalls

L'actual parella de Christian Gálvez no ha tingut cap problema a confessar davant de tota l'audiència de Telecincoquines són les seves preferències en el terreny sexual.

Durant la darrera emissió del programa matinal, la seva presentadora i la resta dels seus companys decidien comentar les últimes notícies que han sortit a la llum en relació amb aquest tema.

Patricia Pardo i Christian Gálvez
Christian Gálvez es queda molt sorprès amb la confessió de Patricia Pardo | CatalunyaDiari

I és que, segons s'informava des d'aquest conegut matinal de Telecinco, actualment, els integrants de la Policia Nacionalestan rebent diversos cursos de formació relacionats amb la sexualitat i els estudis de gènere.

A més a més, i segons va informar la parella de Christian Gálvez, les noves incorporacions hauran de conèixer alguns conceptes clau per aprovar les oposicions pertinents. Entre altres coses, hauran de saber les definicions de pansexual, bisexual o pangènere.

Llavors, era arran d'aquest debat quan Patricia Pardo feia una confessió inesperada. I és que, després que la resta dels seus companys es pronunciessin sobre això, la presentadora suplent va voler deixar molt clar que ella «no és bisexual».

Aquesta resposta tan contundent es produïa després que un dels tertulians del matí li llancés a la noia de Christian Gálvez una pregunta sobre això. A més, i després de conèixer la definició d'aquests conceptes, la comunicadora gallega assegurava que se sent molt identificada pel terme demisexual.

I és que, tal com recull la Reial Acadèmia Espanyola, aquesta paraula es fa servir per «al·ludir a qui només sent atracció sexual per algú amb qui té vincle emocional». Cosa que, segons sembla, li passa a la noia de Christian Gálvez.

Segons la definició de demisexual, són moltes les persones que es podrien incloure dins aquest grup, independentment del gènere i orientació sexual.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana somrient.
Christian Gálvez també s'assabenta de les preferències de la presentadora | Europa Press

Per això, Pardo no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de sincerar-se amb tota l'audiència de Mediaset España. «Jo he de sentir alguna cosa per la persona, si no sento res, no puc…», ha aclarit en directe.

Tot i això, cap altre membre de la taula de debat s'ha volgut pronunciar sobre això, excepte la mateixa Ana Rosa Quintana. I és que, igual que li passa a la parella de Christian Gálvez , «mai l'ha atret sexualment cap dona».

A més, 'la reina dels matins' ha deixat molt clar que «tampoc m'atreuen tots els homes».«M'atrau el meu, però em sembla bé que la gent visqui la seva sexualitat com vulgui», va apuntar tot seguit, abans de posar punt final a aquest complex debat.