Muntatge amb la foto de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco no mentia: les fotos que demostren les acusacions

Rocío Carrasco per fi ha pogut demostrar-ho

Rocío Carrasco diu la veritat. O almenys això és el que deixen al descobert les últimes imatges que han vist la llum de Rocío Flores. I és que durant tots aquests anys, la presentadora de televisió ha assegurat que la seva filla va canviar radicalment quan se'n va anar amb el seu pare.

Des del seu retorn televisiu, l'hereva universal de 'la más grande' no ha deixat de pronunciar-se sobre tot el que ha amagat durant els últims 20 anys. Per això, a través de les dues sèries documentals, ha fet públics alguns dels episodis més dolorosos de la seva vida.

Imatge de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco veu unes compromeses fotos de la seva filla | MEDIASET

Entre altres coses, Rocío Carrasco va relatar amb tot luxe de detalls l'infern que va passar amb Antonio David Flores o els motius que l'han portat a deixar de parlar amb part de la seva mediàtica família.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més, tot i que sempre ha intentat mantenir-se al marge i protegir els seus dos fills, durant alguns dels capítols de la sèrie documental 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', no va poder evitar parlar-ne.

En una de les seves intervencions al plató de Telecinco, Rocío Carrasco va assegurar que sol evitar veure les intervencions públiques de la seva filla perquè no fan bé la seva estabilitat emocional.

«Em transmet que és, per a la meva desgràcia, la mateixa persona que era el 27 de juliol del 2012, molt a desgrat meu», va assegurar la televisiva, visiblement afectada.

Des d'aleshores, i després d'explicar el polèmic episodi que va viure al costat de la 'influencer' aquell fatídic dia, Rocío Carrasco va prendre la decisió de no tornar-ne a parlar en cap espai públic.

Ara, els usuaris de les xarxes socials han rescatat unes imatges que podrien donar la raó a la dona de Fidel Albiac. I és que aquestes instantànies podrien haver deixat al descobert la gran evolució que ha experimentat Rocío Flores des que va començar a viure únicament amb el seu pare.

Rocío Carrasco deia la veritat

Durant tot aquest temps, el discurs de Rocío Carrasco ha estat durament criticat per diverses persones. I és que molts consideren que tant Rocío com David Flores estan més ben cuidats des que viuen amb el seu pare.

Però, ara han sortit a la llum unes polèmiques imatges que podrien demostrar que això no és del tot cert. Després de l'última intervenció pública de la televisiva, diversos usuaris de les xarxes socials no han deixat passar l'ocasió per compartir amb la resta d'aquesta comunitat les proves definitives.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Rocío Flores
Rocío Carrasco podria tenir raó pel que ha dit sobre la seva primogènita | Catalunya Diari

Arran d'un fil de Twitter que es va formar pel Dia de la Dona, una internauta ha publicat unes fotografies antigues de la 'influencer'. Hi podem veure l'exsupervivent en la seva etapa adolescent.

Però, el que més ha cridat l'atenció d'aquesta publicació són les aficions que tenia la filla de Rocío Carrasco quan era jove. I és que la noia apareix en diverses d'aquestes instantànies amb una cigarreta entre les mans.

«Des del 27 de juliol del 2012, Rocío Flores va començar a viure únicament sota la custòdia del seu pare, Antonio David Flores», ha apuntat aquesta internauta, abans de recordar unes de les frases més repetides per l'excol·laboradora de televisió: «Me'n vaig anar amb el més estricte».

A més d'aquestes imatges, aquesta usuària de Twitter també ha rescatat una de les piulades que va compartir la 'influencer' ja fa uns anys, més concretament, el 28 de setembre de 2012.

Primer pla de perfil d'Antonio David Flores
Els seguidors de Rocío Carrasco qüestionen la figura d'Antonio David | GTRES

En ell, la primogènita de Rocío Carrasco comparteix amb tota la seva comunitat de seguidors que està feliç després de quedar-se sola a casa. «Es presenta una bona tarda… A caseta i sense pares. Relaxació i pitis», va escriure en aquell moment.

Amb aquesta publicació, els seguidors de Rocío han volgut qüestionar, una vegada més, el paper que ha jugat l'exguàrdia civil a la vida dels seus fills.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!