Dabiz Muñoz, marit de Cristina Pedroche

Dabiz Muñoz comet un error abans de ser pare que ningú oblidarà

Dabiz Muñoz té clar que no podrà solucionar-ho tan fàcilment

Dabiz Muñoz serà pare per primer cop a l'estiu. La seva parella, la presentadora Cristina Pedroche, va anunciar que està embarassada hores abans d'acabar l'any, després d'haver-se filtrat públicament que esperava un nadó. La feliç notícia contrasta amb una situació en què Dabiz té molt a veure i que ha generat certa controvèrsia.

El xef Dabiz Muñoz va ser nomenat per segona vegada millor cuiner del món per 'The Best Chef Awards 2022 '. És una de les màximes icones de la restauració a Espanya i compta ja amb 4 restaurants. DiverXO, vaixell insígnia de l'imperi del cuiner, fa més de quinze anys que serveix menús completament innovadors.

Imatge de Dabiz Muñoz fent un petó a la panxa d'embarassada de Cristina Pedroche
Cristina Pedroche va anunciar que estava embarassada coincidint amb les Campanades de Cap d'Any | INSTAGRAM @CRISTIPEDROCHE

 

Dabiz Muñoz aposta per una norma que xoca amb la realitat

StreetXO és un restaurant especialitzat en cuina oriental, representa l'orientació culinària més de carrer del xef a la seva carta. GoXO va començar com un restaurant de menjar a domicili a Madrid i a Barcelona, i actualment compta amb nombrosos 'food trucks' a Madrid, Barcelona i Marbella. L'últim i l'obertura del qual és la més recent és RabioXO, un local especialitzat en pasta.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Fa uns mesos, el xef sorprenia molts sentenciant que gaudir de l'alta cuina «de cap manera» és un luxe reservat per a gent adinerada. Segons Dabiz Muñoz «pagar 365 euros per un dinar no és cosa de rics». La realitat és que als seus establiments es gaudeixen experiències gastronòmiques úniques que no són aptes per a tots els públics, amb independència dels diners.

Un detall de DiverXO ha desencadenat la polèmica

El menú degustació de DiverXO, tres estrelles Michelin, costa 365 euros. A més, cal reservar amb setmanes o fins i tot mesos d'antelació. Tot i això, el que més crida l'atenció és un detall que xoca amb la nova realitat del cuiner: el restaurant no és adequat per a nens de menys de 10 anys.

A la web del restaurant aclareixen que «no s'accepten ni carrets de nadó ni disposen de trones», un avís per a aquells que estiguessin valorant  anar-hi amb un nadó o nen petit amb el seu propi menjar. Tampoc als altres restaurants de la marca Dabiz Muñoz és possible anar acompanyat de nens.

A StreetXo, que només atén per ordre d'arribada, l'elevat volum de la música és l'excusa per no admetre nens ni nadons. L'especialitat de RavioXo, última aposta del xef a la capital, és la pasta, que sempre agrada als nens, però aquests no són benvinguts. Com els establiments anteriors, adverteix de l'absència de cadires especials per a nadons i d'espai per a carrets.

Dabiz Muñoz es veurà en una situació controvertida amb el naixement de la filla

Dabiz deixa clar així, que en aquests establiments no serà adequat celebrar el dia del Pare en cas de tenir nens de poca edat. Mentrestant, la seva parella reflexionava fa uns dies sobre el seu canvi físic evident durant la gestació. «M'ha crescut el budell en dos dies de manera exagerada».

La presentadora i el xef estan molt il·lusionats amb l'arribada del primer fill. «No sé com et puc estimar ja tant sense haver-te tingut entre els meus braços, és un amor que no puc explicar, impossible de definir». Així expressava la presentadora a Instagram el que sent en aquests moments d'espera.

No sabem si quan neixi el nadó, una nena segons ells mateixos han confirmat, anirà a algun dels restaurants del seu famós pare. És possible que quan Muñoz es vegi en la nova situació es replantegi la possibilitat d'admetre nens petits als seus establiments.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!