Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Jorge Javier Vázquez i el logo de 'Sálvame'

'Sálvame' es queda de pedra per una revelació que ho posa tot en perill

'Sálvame' no esperava sentir una cosa així

'Sálvame' es troba en aquests moments intentant adaptar-se al nou codi ètic de Mediaset. I també està afrontant els seriosos problemes que tenen els seus col·laboradors, com ara Miguel Frigenti. Però, per si tot això fos poc, ara s'ha quedat de pedra davant de la confessió d'algú de l'equip.

'Sálvame' no s'esperava que Jorge Javier Vázquez digués en ple directe una cosa sorprenent: podria suposar un abans i un després tant per a ell com per a l'espai.

'Sálvame' topa amb unes paraules sorprenents

'Sálvame' és un espai on els seus membres tenen igual o més protagonisme que els famosos dels quals parlen a plató, ja que presentadors i col·laboradors posen sobre la taula les seves idees, dificultats i, fins i tot, dades de la seva vida personal. I això és precisament el que ara ha fet Jorge en ple directe.

El programa ha vist que el català ha fet una confessió que ningú no esperava quan ha explicat que no troba a faltar Belén Ro, amb qui no té relació des de fa mesos. En concret, des que va sortir a la llum que ella havia traït diversos dels seus millors amics.

Sobre aquesta qüestió, el de Badalona ha afirmat: «Jo no sé què passarà d'aquí a algun temps, però jo no l'he trobada a faltar. Això no vol dir que no hagi estat una persona important a la meva vida i amb qui he passat moments únics i meravellosos. Ens hem ajudat en diversos moments de la nostra vida. Era la primera persona a qui enviava missatges i parlava cada dia amb ella».

En aquest punt, Sálvame' ha vist que ell s'ha volgut obrir completament als seus companys i als espectadors. Aquestes han estat les seves declaracions:

«Ara que estem en època de confessions, crec que tots estem en un procés personal en què estem indagant sobre la nostra vida. Estem refent coses que havíem deixat a mitges o apartades per la feina. Crec que Belén Ro formava part de la meva vida quan la feina m'ocupava les 24 hores del dia. En aquesta època de la meva vida, ara als meus 52 anys i mig, m'he adonat que tenia la meva vida personal molt descurada. Afortunadament, m n'he adonat aviat, tinc capacitat de reacció i vull iniciar una altra vida personal. Vull iniciar una altra vida personal que no tingui tant a veure amb la meva feina».

'Sálvame' preocupat pels possibles canvis

El programa de les tardes de Telecincos'ha quedat de pedra amb la sinceritat del català, tant els col·laboradors com l'audiència. El presentador de Badalona ha reconegut que està en un punt transcendental de la seva existència i que cal fer canvis. Això ha fet pensar a molts que entre aquestes modificacions podria estar anar-se'n de 'Sálvame', ara que ha començat un nou projecte a YouTube. Tot i això, Vázquez, coneixedor que els rumors podien produir-se en aquesta línia, ha volgut aclarir les coses:

«A mi aquesta feina m'ha donat moltíssim, he estat i soc molt feliç, però necessito un altre espai on no hi hagi absolutament res d'això. Necessito relacionar-me amb una altra gent aliena a la meva professió. Però jo aquí soc molt feliç amb vosaltres i estic molt feliç també amb la feina. Durant un temps he estat molt ficat a casa meva, per decisió pròpia, però ara em ve més de gust socialitzar, compartir i viure».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!