Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesús Vázquez amb rostre neutre

Les audiències mostren si 'Allá tú' i Jesús Vázquez són ben rebuts

Les audiències de diumenge van decidir quina opció era la més atractiva

Les audiències van mostrar quines són les preferències per a l'època estival. 'Allá tú', el programa presentat per Jesús Vázquez, va mostrar uns resultats a la seva segona entrega que Mediasethaurà de tenir ben en compte. I és que les audiències van deixar clar que, malgrat la bona acollida de la seva estrena, el concurs no pot competir amb grans apostes de la competència.

Jesús Vázquez va tornar a Telecincoamb el mític concurs de les caixes. Fa una setmana, 'Allá tú' aconseguia imposar-se a la sèrie turca d'Antena 3, però va quedar per sota de 'La película de la semana' que oferia La 1 de Televisió Espanyola. Tot i això, les dades d'aquest diumenge no van ser tan favorables per a Telecincocom l'anterior.

Jesús Vázquez amb un xec al segon programa d'Allà Tu
'Allá tú' va perdre seguidors a la segona emissió | Mediaset

Les audiències d''Allá tú' canvien d'opinió respecte a la seva estrena

La cadena pública va tornar a anotar la màxima dada d'audiències al 'prime time' de diumenge, davant de Telecincoi Antena 3. La 1 va ser la cadena més vista de la nit gràcies a 'Exodus: Dioses y reyes'. La pel·lícula va reunir més d'1,2 milions d'espectadors i va registrar un 12,1% de quota de pantalla.

'Allá tú' va demostrar que en la seva segona entrega ha perdut força i quedant lleugerament per sota de 'Secretos de familia'. Així, el concurs de Telecincova registrar un 10,78% de 'share' i 1.083.000 espectadors. Mentrestant, la sèrie turca d'Antena 3 va aconseguir 1.094.000 espectadors i una quota del 10,9%.

Captura de pantalla del capítol de 'Hermanos' emès dimarts passat 27 juny de 2023
La sèrie 'Hermanos' d'Antena 3 va aconseguir passar per la mínima al concurs de Telecinco | Atresmedia

La sorpresa de la nit va ser per a La Sexta, 'Indiana Jones y la última cruzada' es va fer forat al rànquing de programes més vistos. La pel·lícula va estar a punt d'aconseguir unes audiències de dos dígits amb el tercer lliurament de la saga protagonitzada per Harrison Ford. En total va reunir 1.018.000 espectadors i va multiplicar per dos els resultats del programa 'Cuarto Milenio'.

En horari de sobretaula i al vespre, 'Multicine' d'Antena 3 va créixer 0,1 punts. Amb l'emissió de la pel·lícula 'Embarazada y sola' va aconseguir unes audiències d'1.271.000 i un 'share' del 12,8%. Així, el programa 'Fiesta' va perdre 3 punts respecte a la setmana passada i va quedar per sota del milió d'espectadors.

Pel que fa a informatius, el d'Antena 3 va sobrepassar folgadament la competència. 'Antena 3 Noticias' en horari de sobretaula va anotar un 16,5% de quota amb unes audiències d'1.533.000 espectadors. Darrere va quedar 'Informativos Telecinco' amb un 11% i 1.020.000 espectadors, La 1 va anotar la tercera posició amb un 9,1% i 864.000 televidents.

L'oferta esportiva de diumenge va atreure les audiències davant del televisor

Però si va destacar alguna cosa de la tarda del diumenge 16 de juliol va ser l'oferta esportiva que va aconseguir captar l'atenció dels espectadors. Les audiències van poder triar entre 'El Tour de França' de Televisió Espanyola, el tenis a '#Vamos' de Movistar Plus+ i, amb un seguiment menor, la 'Kings League' de futbol a Cuatro.

El 'Tour de França' va liderar a TVEamb la quinzena etapa de la tornada que va transcórrer entre les Gets i la localitat de Saint-Gervais Mont-Blanc. Un total de 179 quilòmetres que va reunir 1.318.000 espectadors amb un 13,3%. Va ser l'emissió més vista del dia a la cadena pública.

De la mateixa manera, Carlos Alcaraz va aconseguir elevar les audiències de la televisió de pagament amb el seu triomf a Wimbledon. La victòria del murcià davant Novak Djokovic al Grand Slam londinenc va portar Movistar Plus+ fins a un 7,4% de 'share' i 703.000 espectadors.