Perfil d'Iker Casillas

Els àudios pujats de to d'Iker Casillas amb una dona que no és la seva parella

Iker Casillas queda retratat davant de desenes de persones en descobrir-se el seu secret més íntim

Iker Casillas s'ha enfrontat a un dels moments més vergonyosos de la seva vida al judici per la demanda que va interposar a José Antonio Avilés.

El que va ser capità del Reial Madrid va demandar el col·laborador de 'Viva la vida' per una informació delicada sobre el seu matrimoni amb Sara Carbonero.

Una informació que tenia relació amb uns suposats àudios pujats de to que Casillas hauria intercanviat amb una altra dona durant el seu matrimoni. Concretament amb Sara Dénez, una noia que l'exporter va negar conèixer. Tot i això, ara es confirmen l'existència d'aquests àudios després de sortir a la llum als jutjats.

Iker Casillas i els àudios pujats de to amb una altra que no era Sara Carbonero

Poc temps després de conèixer-se el divorci d'Iker Casillas i Sara Carbonero, el porter es va convertir en notícia pels seus suposats esforços amorosos. No hi havia programa de televisió que no parlés de les amants d'Iker, que feia que perdés els nervis amb alguns reporters.

Iker Casillas i Sara Carbonero posant junts en un photocall
Asseguren que Iker Casillas hauria estat infidel a la seva dona. | GTRES 

Enmig de tota aquesta polèmica, Avilés va assegurar que l'exfutbolista hauria tingut alguna mena de relació amb una tal Sara Dénez. Una informació que se sustentava amb l'existència d'uns àudios molt íntims que s'havien intercanviat mentre Casillas encara estava casat.

'Viva la vida' va afirmar tenir en poder seu aquests àudios, fet que va motivar la demanda interposada pel que va ser capità de la selecció espanyola. Així doncs, Avilés i la productora Cuarzo van ser les cares amb ell als jutjats fa uns dies.

Allà, el tribunal va requerir la presència dels famosos àudios i els demandats els van aportar. Per determinar si corresponien al que al seu dia es va dir a la televisió, va autoritzar la seva escolta davant dels presents.

Tal com apunta 'Informalia', només posar-los la cara d'Iker Casillas va ser tot un poema. Una persona que va estar present en el judici confirma que «són àudios pujats de to», i que a l'exporter «li queia la cara de vergonya». «Va ser el típic moment 'tierra trágame'», afegeix la font.

Iker Casillas i Avilés
Iker Casillas va demandar Avilés i 'Viva la Vida'. | GTRES/Telecinco 

Iker Casillas queda retratat en ple judici

Els jutjats de Pozuelo es van convertir en el lloc on l'exporter del Reial Madrid va perdre la dignitat. Allà, davant de tots els presents al judici contra Avilés i la productora de 'Viva la vida', es va conèixer la seva part més íntima.

Una faceta que va intentar silenciar a cop de demanda sense saber que s'estava cavant la seva pròpia tomba. Pot ser que la memòria li jugués una mala passada o que pensés que el programa s'estava fent un fanal. Però la veritat és que els àudios existien i van veure la llum de la forma més vergonyosa.

Primer pla d'Iker Casillas
Iker Casillas ajup el cap després d'escoltar els àudios pujats de to. | GTRES 

Era innegable que entre Dénez i Casillas hi havia una gran complicitat. Un fet confirmat pels missatges pujats de to que es van intercanviar i que van fer enrojolar el mateix exfutbolista.

Els presents van ser testimonis del seu declivi en reconèixer la seva pròpia veu i com va optar per abaixar el cap. Va dirigir la seva mirada a terra, evitant així tot contacte visual amb els presents, esbroncat pel que estava succeint.

Iker Casillas va mentir i va ser descobert

El judici ha quedat vist per a sentència i s'espera que hi hagi resolució en uns quants dies. No pinta gens bé per a Casillas, que no només ha hagut d'escoltar els àudios, sinó que ha estat desemmascarat.

Quan va saltar la notícia d'una suposada relació amb una altra dona anomenada Sara, ell va negar haver-hi parlat. Tot i això, l'advocat va acabar reconeixent que sí, però negant qualsevol intercanvi pujat de tot com el que es rumorejava.

Ara, la credibilitat d'Iker torna a estar en dubte i queda demostrat que és millor jugant a futbol. Els assumptes amorosos no són el seu fort.