Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Aurah adverteix Suso que Asraf no és el seu amic

Durant 'El Debate de GH VIP', quan el programa estava d'allò més emocionant, la canària li ha passat informació de l'exterior perquè no se'n refiï del model
Aurah, Suso y Asraf, la relación más polémica del debate.
Aurah, Suso i Asraf, la relació més polèmica d'El Debate' | CATALUNYADIARI.CAT

 

'GH VIP 6' està sent més emocionant que mai: Quatre finalistes i només un aconseguirà els 100.000 euros. 'El Koala', Miriam Saavedra, Asraf o Suso poden ser els guanyadors d'aquesta edició, que gaudeix d'una gran acceptació entre el públic. Diumenge passat, durant 'El Debate', es van saber per primera vegada els percentatges a cegues de cara a la final: 63,6%, 29,4%, 6,1% i 0,9%.

Molt haurien de canviar les coses perquè els percentatges variessin. Sembla que per als seguidors del programa ja hi ha un clar guanyador amb un percentatge que destaca per sobre dels altres i el nom que més probabilitats té és el de Miriam.

Dins de la casa, el súper va preguntar sobre els percentatges que acabaven de veure i sembla que tots es van posar d'acord per dir el nom de Miriam com a clara guanyadora del 'reality'. D'altra banda, amb el percentatge més baix hi hauria Suso o Asraf, segons els concursants.

Mónica Hoyos es planteja abandonar la televisió

La nit ja estava calenteta amb la presència de la darrera expulsada, Mónica Hoyos. L'exparella de Carlos Lozano va sortir el dijous passat amb un dels percentatges més alts de la història, un 67,1%. Mónica Hoyos havia de ser la cap de campanya d'Asraf, així li va demanar dijous passat, però al començament del debat del diumenge, la presentadora Sandra Barneda va anunciar que Hoyos no entraria a la casa de Guadalix.

Mónica Hoyos, última expulsada
Mónica Hoyos ha estat l'última expulsada de 'GH VIP 6' | CATALUNYADIARI.CAT

 

«Mónica Hoyos havia de ser la cap de campanya d'Asraf, però està molt afectada i s'està dient que fins i tot vol abandonar la televisió. Ha passat uns dies dolents. És una  decisió complicada i molt dura, perquè s'està plantejant abandonar la televisió», va explicar la presentadora. Més tard, l'exconcursant  va aparèixer enmig del plató i es va defensar: «Ara em centraré amb la meva filla.  Els diners i la feina venen després, si estàs bé. Aquests titulars són una mica certs, perquè fins que no vegi que tot està tranquil, la meva prioritat serà la meva filla».

A més, l'última expulsada va afegir: «Les coses no estan com considero que haurien d'estar, no és per això pel que he lluitat tants anys. El concurs estava molt unit a la meva vida real i quan va venir Carlos Lozano la tercera setmana vaig viure una situació molt desagradable. Per a mi va significar un abans i un després al concurs».

«Asraf no és el teu amic»

Tal com van anunciar el dijous passat, els caps de campanya dels finalistes visitarien els concursants durant 'El Debate de GH VIP'. Aquests caps de campanya els van escollir els mateixos finalistes, d'entre els seus excompanys del 'reality'. Suso es va quedar amb Aurah, Asraf amb Darek, Miriam amb Verdeliss i 'El Koala' amb Omar.

Una de les visites més esperades era la d'Aurah, que va donar molt de si. Entre petó i petó, la xicota de Suso va passar-li bombes d'informació de l'exterior. «Asraf no és el teu amic», va confirmar Aurah en una ocasió. Una afirmació que va deixar Suso totalment descol·locat. De cara a la final,  pot ser un fet que perjudiqui greument la relació  i el suport que els dos estaven rebent aquests dies. 

D'altra banda, Verdeliss porta la campanya de Miriam Saavedra. Una campanya que frega la perfecció, ja que la pamplonesa va portar a la seva guanyadora samarretes fetes per ella mateixa. Omar va pujar a la casa de Guadalix per donar suport a 'El Koala': «Continua amb aquest humor que has tingut des del primer dia i que tant agrada a fora».  Per la seva part, Darek va visitar Asraf per dir-li que rep molt suport de fora i que «continuï dient sempre les coses», com ho ha fet durant tots els mesos del concurs. Encara que, per a molts, ha estat  de les coses més criticades del seu pas per 'GH VIP 6'.

A part d'aquestes visites, els finalistes van poder gaudir de vídeos dels seus familiars i fans en què els donaven suport en els moments més difícils del programa. Uns moments plens d'emoció després d'haver estat tres mesos tancats entre les parets de Guadalix.

Los cuatro finalistas de 'GH VIP 6'
Miriam, Suso, Asraf i 'El Koala' són els quatre finalistes de 'GH VIP 6' | CATALUNYADIARI.CAT

 

Uns tuits que alerten Suso

Però la nit no es va acabar aquí. Per acabar-ho d'adobar, els concursants van haver de contestar uns tuits  que van enviar els seguidors del programa a Guadalix. Un dels tuits anava dirigit a Suso, que després de les declaracions polèmiques d'Aurah, va haver de contestar la pregunta següent: «Confies en Asraf dins de la casa?».  I ell va contestar rotundament que no després d'haver vist la seva xicota. 

A Asraf li van preguntar sobre el seu pas pel concurs: «Estàs orgullós del concurs que has fet?».  Una pregunta que va descol·locar el míster univers i a la qual va respondre que sí que n'estava, però això sí, amb certs dubtesal seu cap sobre allò que li havien preguntat.

Uns tuits que van entrar a la casa per quedar-s'hi,  ja que van fer dubtar encara més els concursants. Sobretot a Suso, que després del directe va parlar amb Asraf per fer un  pas enrere a la seva relació i posar un punt i a part  entre ells fins que surtin i vegin què passa a fora.

Notícia original de 'La Coctelera': Aurah a Suso en el 'Debate de GH VIP': «Asraf no es tu amigo»