Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Terelu Campos comença a recuperar-se de la malaltia

La col·laboradora de 'Sálvame' ha passat a prendre's calmants més suaus després de la seva doble mastectomia

Terelu Campos en una imatge d'arxiu
Terelu Campos comença a recuperar-se de la malaltia | La Coctelera

Després de mesos de patiment, arriben les primeres bones notícies per a la família Campos; i és que Terelu hauria començat el camí de la recuperació, després del càncer de mama que va obligar a extirpar-li ambdós pits.

La col·laboradora de 'Sálvame', que no ha parat de rebre suports des que se li va diagnosticar la malaltia, ha seguit en contacte amb els seus companys de feina, i el seu estat de salut ha estat sovint un tema de conversa en el programa.

D'aquesta manera, els espectadors es van poder assabentar de la millora de l'estat de salut de Terelu, ja que Pilar Eyre va fer públic alguns dels missatges que li havia fet arribar la convalescent: «Estic molt millor, Pilar. El pit va molt bé i l'esquena més lenta. Però res més...». I si bé Terelu reconeixia que el procés és «lent, incòmode i dolorós», explicava que ha passat a rebre un tractament més suau i que veu més a prop la seva recuperació.

El suport familiar la principal motivació

Per enfrontar-se a la malaltia, Terelu Campos ha pogut comptar amb el suport incondicional de la seva mare, María Teresa Campos, el de la seva germana, Carmen Borrego i el de la seva filla de 19 anys, Alejandra Rubio.

Alejandra s'ha convertit de fet en el millor suport; després que fos acusada d'anar de festa quan es va fer pública la malaltia de la seva mare, la realitat ha estat que no s'ha separat en cap moment de Terelu, i tot i la seva discreció habitual, són nombroses les seves mostres d'estima i suport a través de les xarxes socials, on ha publicat nombroses fotografies de la infància on apareixien juntes.

En aquest sentit, Terelu havia declarat en una entrevista a 'Sálvame Deluxe' que el que més li dolia de la malaltia era convertir-se en una molèstia per la seva família, afirmant que «en les primeres persones que penso són en la meva filla i la meva mare».

Alejandra Rubio, en una imagen de archivo
Alejandra, el principal suport de la seva mare | Instagram

Una recaiguda dolorosa però amb optimisme

Aquest estiu, la col·laboradora de 'Sálvame' va anunciar als seus companys i a tota l'audiència que el 28 de juny, durant una revisió a l'hospital, li van detectar un nou tumor al pit, després d'haver patit un càncer de la mateixa tipologia 6 anys enrere.

Entre llàgrimes, Terelu Campos va explicar com havia anat la situació: «Estava estirada i em van començar a caure les llàgrimes sense parar, no m'ho podia creure. La infermera es va asseure, em va agafar la mà, i em va dir que m'anaven a fer una biòpsia. Jo sé el que significa la paraula biòpsia, en aquell moment vaig recordar sis anys enrere», sentenciava molt afectada.

No obstant això, Terelu es mostrava optimista, ja que ara té l'experiència d'haver patit i superat el mateix càncer. «He afrontat el primer càncer molt diferent del segon. Probablement l'experiència d'haver passat el primer i haver-lo viscut d'una manera, m'ha fet entendre que era innecessari psicològicament destrossar-me o prohibir-me a mi mateixa expressar uns sentiments».

Terelu se desmoronó en 'Sálvame' admitiendo su miedo a la doble mastectomía
Terelu Campos comença a recuperar-se de la malaltia | La Coctelera
  • Notícia original de 'La Coctelera': Terelu Campos ha pasado a tomar calmantes más suaves tras su doble mastectomía.