Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Traïció a Kiko Matamoros: L'amenacen amb una fotografia íntima

Una examant del col·laborador hauria facilitat als periodistes una imatge amb contingut sexual i missatges eròtics

Una vegada més, Kiko Matamoros torna a ser a l'ull de l'huracà mediàtic; en unes setmanes força complicades, el col·laborador de 'Sálvame' és protagonista d'un nou escàndol de caràcter sexual.

Després que es fes públic el seu divorci amb Makoke, les visites a diversos prostíbuls, la confessió de les infidelitats a la seva dona o el possible romanç amb la guanyadora de 'Supervivientes', Sofía Suescun; Matamoros no aconsegueix fugir de la polèmica.

Una examant hauria facilitat fotografies i missatges eròtics

Un dels diversos embolics amb què Kiko Matamoros hauria posat les banyes a la que durant 20 anys va ser la seva dona, ha tirat pel dret i ha decidit treure a la llum un seguit de fotografies compromeses del col·laborador de Sálvame. Entre aquestes, hi hauria una fotografia de Matamoros completament despullat, acompanyada d'una conversa pujada de to  entre els dos protagonistes; on ell deia: «Aquí tens, el teu xumet»; i ella hauria respost: «Tot això per a mi?».

Si bé encara es desconeix per què la que ha estat una de les amants de Matamoros ha decidit trair-lo i fer pública la seva relació, tot apuntaria a una possible venjança. Sigui perquè es va sentir dolguda pel possible romanç amb Sofía Suescuno perquè el col·laborador televisiu va titllar tots els seus embolics extramatrimonials com un simple entreteniment, la realitat és que Matamoros es troba un cop més en una situació compromesa.

D'altra banda no es descarta que l'amant vulgui aprofitar l'ocasió per guanyar fama o una bona suma econòmica, ja que tot i que les infidelitats són públiques i han estat confessades, una entrevista que relatés de primera mà i explícitament les relacions fora del matrimoni de Kiko Matamoros, estaria molt ben pagada.

Es desconeix la identitat del suposat traïdor de Matamoros | Europa Press

Un moment familiar complicat

L'aparició d'aquesta nova polèmica arriba en un moment dur per a Kiko Matamoros, que està patint les conseqüències del divorci amb Makoke. I és que com ell mateix confessava, la seva filla Anita s'està distanciant a marxes forçades, posicionant-se al costat de la seva mare i ignorant els intents del seu pare per posar-se amb contacte amb ella.

Tot plegat en un escàndol que de mica en mica es va fent més gran i que està convertint la vida del col·laborador de 'Sálvame' en un autèntic circ mediàtic, on queden enrere els anys de discreció en què les seves aventures i romanços restaven ocults a l'opinió pública.

Anita Matamoros se pone de parte de su madre | La Coctelera