Aurah Ruiz i Jese Rodríguez

Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez ja afronten la seva primera crisi després de casar-se

Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez s'han casat i han començat els rumors de crisi

L'amor entre Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez, per fi, sembla que ha arribat a bon port. El passat dissabte 2 de juliol, es van unir en matrimoni a les Canàries envoltats d'amics i familiars.

La parella, que ha passat per una infinitat de problemes, esperava aquest moment amb molta il·lusió. Així, ho han documentat a través del seu reality per a MTMAD.

El casament de somni d'Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez

L'esdeveniment ha estat cuidat fins a l'últim detall perquè el dia fos més que inoblidable.

Les mans d'Aurah Ruiz i el seu marit amb l'anell
Un storie d'Aurah hores després de casar-se | @aurah.ruiz

«El millor dia de la meva vida. Un somni. Màgia», compartia Aurah a les seves xarxes socials, mostrant així l'impressionant anell d'or blanc i diamants.

Aurah ha mostrat a través del seu Instagram algunes imatges abans que puguem veure-les al reality de Mediaset. En aquestes mateixes fotografies, hem pogut veure com Aurah iniciava els preparatius per a l'enllaç al paradisíac racó on s'ha dut a terme.

El lloc era un magnífic espai ple de vegetació a l'aire lliure, on es donaven el sí, vull. D'aquesta manera la parella feia un pas més enllà en la seva relació davant l'emoció de tots els seus éssers estimats.

Sens dubte, una nit de la qual van gaudir i es van emocionar tant la parella com els convidats. L'esdeveniment va estar ple de menjar, beguda i balls.

Tots els detalls cuidats al màxim

Una de les convidades al casament, va ser Amor Romeira, amiga de la parella. L'exconcursant de Gran Hermano va compartir, a través de xarxes, un dels grans secrets en un casament: el vestit de la núvia.

També, l'exgrangermana va compartir a les xarxes la impressionant decoració que va tenir la festa. Cada detall havia estat tingut en compte per fascinar completament els convidats.

L'escenari se situava a peu de platja, i cada taula dels convidats portaven el nom de ciutats espanyoles.

Una història d'amor plena de pujades i baixades

Tot i que finalment ha aconseguit segellar el seu amor amb un 'sí, vull', la veritat és que la història d'aquesta parella ha estat marcada per alts i baixos i polèmiques.

El seu romanç va començar el 2016, quan Jesé Rodríguez encara jugava al Reial Madrid. Mentrestant, Aurah ja havia donat el tret de sortida a la seva carrera televisiva.

En tan sols cinc mesos, Aurah es va quedar embarassada, sent aquest fins ara l'únic fill de la parella. A partir d'aquí, una successió d'escàndols i polèmiques ha estat envoltant la parella.

Els problemes per la malaltia del seu fill Nyan

El delicat estat de salut del seu fill Nyan i les constants cures que necessita van ser alguns dels principals detonants de la relació. El petit Nyan va haver de ser operat en reiterades ocasions. I Aurah denunciava, públicament, el poc suport que tenia per fer front a una situació d'aquestes característiques.

Aurah Ruiz amb Jesé Rodríguez
Aurah es va quedar embarassada cinc mesos després de començar la seva relació | GTRES

Aurah no dubtava en dir que ella era la que s'estava fent càrrec mentre Jesé només s'excusava en els compromisos laborals professionals.

Després d'això, i havent transcorregut només set mesos des del naixement de Nyan, la parella donava per finalitzada la relació. Tot i això, la van tornar a reprendre el 2021.

La veritat és que la seva relació mai no ha deixat indiferent ningú. Malgrat tots els problemes viscuts, els anys i la maduresa, han aconseguit que el seu amor prevalgui davant de tota la resta.

▶️ Iker Casillas le deja claro a Sara Carbonero sus sorprendentes planes de futuro