Primer pla de Gerard Piqué.

L'avís de la catalana Laura Fa a la xicota de Gerard Piqué: «No paris!»

La jove catalana està preocupada després de rebre un missatge xocant

Laura Fa és una de les col·laboradores catalanes de Sálvame que té informació més precisa sobre un tema de què s'està parlant molt mundialment. Ens referim a la cançó que ha tret al mercat Shakira, acompanyada del productor argentí Bizarrap, i que no deixa en gaire bon lloc Gerard Piqué, l'exparella de la colombiana.

La veritat és que Laura Fa viu a Barcelona i sap el que passa a la ciutat comtal. Sobretot, sobre el que ha passat entre Shakira i l'exjugador del Barça durant la seva relació, que ha estat més tortuosa d'allò que es creia al principi.

La col·laboradora catalana ha informat puntualment, tant a les xarxes socials com al programa de La fábrica de la tele, tot allò que estava succeint al minut. Així, va exposar les reaccions després que Shakira ho fes esclatar tot després de llançar un tema que ha dolgut molt la família de l'exfutbolista culer.

Laura Fa publica un tuit que alarma Clara Chía

Sembla que a Piqué li va la marxa: fa tot just un parell de dies va revelar que arribava a un acord amb Casio per patrocinar la Kings League, la seva pròpia lliga organitzada al costat d'Ibai Llanos. A més, aquest diumenge arribava a les instal·lacions en un Twingo, així responia a les indirectes més comentades de la cançó que sortia a la llum el dijous 12 de gener.

Laura Fa somrient
La catalana avisa la xicota de Piqué. | GTRES

La catalana Laura Fa, que sempre s'ha erigit en una integrant més del 'Team Shakira' i coneix molt bé Gerard Piqué. Encara que el blaugrana és feliç amb la seva xicota Clara, li ha enviat un consell aquests dies tan convulsos en què ha estat tan assenyalada per la colombiana.

Tanmateix, Clara Chía ha guardat silenci, tal com ha fet des que va començar la seva relació amb el català: no té pensat parlar-ne, almenys de moment.

La catalana és conscient que la jove ha de sortir-ne

Això sí, la noia ha rebut el consell de Laura Fa i, com que coneix de primera mà l'exjugador culer, li recomana que fugi lluny d'ell. Està veient que la seva relació no va enlloc i, segons les últimes reaccions, no li augura un gran futur.

Ara bé, Laura Fa reaccionava així i li enviava un missatge clar i concís a la parella de Gerard Piqué. Ho feia amb una frase demolidora al seu compte de Twitter: «Clara, comença a córrer i no paris», deia contundent la col·laboradora catalana de Sálvame aquest diumenge 15 de gener.

Aquest tuit ha rebut més de 1000 'm'agrada' i prop de 130 comentaris. La veritat és que aquest ha tingut alguna crítica d'usuaris que no han entès el significat del missatge de Laura Fa.

«Si el que dic és que se'n vagi per protegir-la»

L'ha criticada i ha assegurat que anava «per la més feble del triangle». Tanmateix, la catalana ha respost de manera franca i aquesta és la resposta que li ha arribat les últimes hores:

«Tu què no entens? Si el que dic és que se'n vagi per protegir-la. Vinga, a tocar els collons a un altre lloc, que de matxirulos vaig servida», sentenciava a Laura Fa en una resposta que ha obtingut una gran acceptació per la seva contundència.

Veurem si Clara es pensa què fer amb la seva relació amb l'exjugador del Barça. Prometrà amor etern a un home que ho ha donat tot per ella i que va deixar la seva vida per començar una nova al seu costat?

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp