Primer pla de David Bustamante

David Bustamante no pot amagar a la seva filla què succeeix realment amb els diners

Bustamante ha vist com s'esfumaven gran part dels seus estalvis

David Bustamante tindrà molt complicat continuar guardant el secret a la seva filla. En els darrers temps ha realitzat importants desemborsaments, per això possiblement li ha de donar explicacions a la seva petita. Daniella es mostra preocupada per la vida tan intensa que porta el cantant.

Des que Yana Olina es va creuar al seu camí, sembla una altra persona. Ningú posa en dubte que està travessant un gran moment, tant en l'àmbit personal com professional. Tot i que la parella es mostra molt discreta, a l'hora de la veritat no té problemes a permetre's uns quants capritxos.

Bustamante porta una vida acomodada, envoltat de «luxes», recull la revista Pronto. En aquests moments està triomfant sobre els escenaris amb el musical de Ghost, una nova experiència professional per a ell.

Fa una mica més de vint anys que es va donar a conèixer a l'acadèmia d'Operación Triunfo. Des de llavors ha estat un dels concursants del programa que més diners han anat acumulant. Va aconseguir mantenir-se sempre en una primera línia mediàtica i amb el temps se li van anar obrint moltes portes. Només cal veure que li van donar l'oportunitat de treballar a La Voz Senior o de participar en Masterchef Celebrity o El Desafío.

David Bustamante
David Bustamante viu envoltat de luxes. | GTRES

Es pot considerar un personatge amb molt de ganxo, que no perd atractiu malgrat els anys. A més, alguna vegada havia admès que la seva línia de perfums li proporcionava importants beneficis. És possible que tingués l'oportunitat de parlar de la seva vida privada als platós, sobretot després de separar-se de Paula Echevarría. No obstant això, mai no va contemplar aquesta possibilitat. En tot moment va intentar allunyar-se del món del cor malgrat que va rebre ofertes molt elevades.

David Bustamante ja fa dues dècades que està pujat als escenaris. Durant aquest temps ha recaptat molts diners. En el cas de Yana, la publicació revela que el seu caixet ha pujat molt des que guanyés amb ell el concurs Bailando con las estrellas. Des de llavors li han plogut les ofertes i ha aparegut en diferents formats com ara Dúos increíbles. La fortuna somriu a tots dos en l'àmbit laboral, cosa que els has permès obtenir importants sumes de diners.

De moment, volen gaudir del seu festeig amb total tranquil·litat. Ara com ara no tenen previst ser pares, encara que tampoc és una cosa que es pugui descartar en el futur. Creuen que és l'època adequada per gaudir l'un de l'altre sense pressions. En aquests instants resideixen en una enorme casa a Madrid que disposa de tota mena de luxes.

Sembla que la parella viu en una constant lluna de mel. S'estimen com el primer dia i no es coneix cap crisi en aquesta història d'amor.

David Bustamante també es permet escapades

David Bustamante és una persona molt familiar, que dedica tot el temps i diners a la seva família. De fet, en els últims temps, l'hem vist fer alguna escapada amb ells. No va dubtar a compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials la seva visita a París.

Fa tot el possible per gaudir de la seva xicota, de la qual no se separa ni un sol instant. Des que van coincidir al programa de ball s'han fet inseparables. Actualment, tots dos tenen èxit a la feina, però també en l'amor. En un futur no descarten formalitzar el seu festeig, encara que, de moment, estan molt a gust així. També hi ha la possibilitat que arribin els fills…

David Bustamante té una agenda professional molt ocupada. Quan els seus compromisos laborals li ho permeten, procura centrar-se en els seus, sobretot en Yana Olina, però no descuida la seva petita Daniella.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp