Fotomuntatge de David Bustamante i Paula Echevarría

L'avís de Paula Echevarría a David Bustamante per Nadal: no pot ser veritat

La petició de Paula Echevarría no passa desapercebuda als seguidors de Bustamante

Paula Echevarría fa molt de temps va aconseguir superar la ruptura amb David Bustamante. I ara, amb Miguel Torres, ha format una nova família. De tant en tant, però, també recorda el pare de la seva filla, Daniela.

 

Fa uns dies, Paula i la seva parella van assistir als Premis José María Forqué. L'actriu va assegurar que està en un dels millors moments de la seva vida després del naixement del seu fill. I sempre que Miguel i ella compareixen en públic, ho fan com una parella feliç, sense fissures.

A vegades, pot semblar que Echevarría vulgui llançar una indirecta a Bustamante, però no és així. Ha revelat que aquest Nadal serà especial, ja que «el protagonista serà el petitot, fins i tot per a la seva germana».

Només cal fer un cop d'ull a les xarxes socials de la família per a comprovar com el bebè capta totes les mirades. Sobretot la de Miguel, que s'estrena com a pare i que ha demostrat que té molta destresa amb el nen.

Primer pla de Miguel Torres i Paula Echevarría
Paula Echevarría és feliç amb Miguel Torres | Europa Press

La relació de l'actriu amb el seu ex sembla que es troba en un dels millors moments des que es van separar. En el passat hi va haver cert distanciament, però, pel bé de la filla que tenen en comú, van intentar apropar postures.

I sembla que el pas dels anys ha guarit moltes ferides que tenien obertes. Paula fins i tot li ha demanat una cosa amb motiu del Nadal.

David Bustamante va concursar a l'última edició de 'MasterChef Celebrity', on va progressar moltíssim pel que fa als dots culinaris, i Paula l'insta a que la sorprengui. «Espero que em prepari un tàper amb algun dels seus plats estrella», va dir fa unes setmanes.

En qualsevol cas, temps abans l'asturiana havia llançat un dard al seu exmarit. Al novembre, un reporter li va preguntar què pensava del fet que el càntabre participés al concurs de cuina. Recordem que David va entrar a l'espai de TVE amb uns coneixements molt limitats, i que amb el temps David va aconseguir guanyar-se el jurat amb les seves elaboracions.

Només cal veure com va evolucionar a mesura que anaven avançant les setmanes. Va passar de ser un dels candidats a l'expulsió a acabar com a semifinalista. Cosa que ningú s'esperava.

David Bustamante sent interceptat per uns reporters
Bustamante va fer una gran evolució a 'MasterChef' | GTRES

David Bustamante no era un apassionat de la cuina

En qualsevol cas, Paula Echevarría va arribar a dir que «la nostra filla, de tretze anys, ara menja de meravella». Prèviament havia confessat que, quan estaven junts, David Bustamante no se'n sortia gaire als fogons.

«Ha cuinat poc perquè no li agrada la cuina. A 'MasterChef' pot ser que se li desperti el cuquet per la gastronomia", va assenyalar al seu moment.

I és que el mateix Bustamante ho va confessar al show talent culinari. En més d'una prova va dir que, abans d'entrar al concurs, l'únic que preparava a la seva filla eren sandvitxos. No sabia cuinar gaire cosa més.

I amb el pas dels programes, era conscient de la gran evolució que estava fent. Fins i tot ell mateix se'n sorprenia.

Quan es va separar d'Echevarría va haver de posar-se les piles, sobretot quan li tocava estar amb Daniela. Per això va rebre classes de cuina del seu germà, Igor, que li va ensenyar unes quantes receptes senzilles per a sortir del pas.

Després de passar per 'MasterChef', David Bustamante ja no té excusa per a delectar els comensals amb plats deliciosos. No obstant això, el més probable és que ja no pensi en Paula Echevarría. Ara està centrat en la seva parella, Yana Olina, amb qui ja porta uns quants anys.