Juanma Castaño i Helena Condis

Juanma Castaño enfada la seva parella Helena Condis amb un gran error

Juanma Castaño va quedar en evidència en no saber una dada sobre Helena Condis

Juanma Castaño continua gaudint de les mels que li va suposar guanyar 'Masterchef Celebrity'. Tot i que el premi va ser compartit amb Miki Nadal, el periodista esportiu està molt orgullós de la seva victòria i del seu pas pel 'talent' culinari.

Feliç i somrient es va poder veure a Castaño compartint una xerrada animada al programa de Dani Rovira, 'La Noche D', a TVE. Al costat del col·laborador de 'Zapeando', va rememorar el seu pas pel concurs i algunes de les anècdotes més personals de la seva vida.

Tot anava bé fins que el presentador va formular una pregunta a Juanma Castaño que el va posar en un greu compromís. Una qüestió fàcil i senzilla de respondre i de la qual la seva resposta, segurament, no li va fer gens de gràcia a la seva noia.

Juanma Castaño enfada Helena Condis amb la seva resposta poc encertada

Com que la nit prometia ser divertida i entretinguda, Juanma Castaño i Miki Nadal van acudir de convidats al programa de Dani Rovira per celebrar la seva victòria de 'Masterchef'.

El periodista esportiu va començar confessant com els seus fills li van negar que participés en el concurs, temorosos que fes el ridícul. «No vagis per favor, ja en tenim prou amb això del futbol, la ràdio, la canya que et fiquen», va recordar entre rialles.

Minuts després, va arribar el torn que tots dos convidats s'enfrontessin a una sèrie de preguntes personals. Allà va ser on Dani Rovira va posar entre l'espasa i la paret al periodista amb una pregunta que el va deixar perplex.

La qüestió era senzilla, simplement havia de dir el dia que va néixer la seva xicota, Helena Condis. Va ser llavors quan l'aspecte de Juanma Castaño va canviar completament en no saber què contestar. Un moment d'incomoditat que a la seva noia, probablement, no deu haver passat desapercebut.

Primer pla de Juanma Castaño
Juanma Castaño se n'oblida d'una dada fonamental sobre la seva noia | GTRES

Els segons passaven i el locutor no sabia on ficar-se, ja que no estava del tot segur amb la resposta. No obstant això, es va aventurar a respondre el primer que li va passar pel cap, pregant no perdre-la si fallava.

«La meva parella el 29 de desembre del 1984?», es preguntava a si mateix, mentre una alarma li va fer saber que era una resposta incorrecta.

Juanma Castaño sobre Helena Condis: «No sé, per aquí va»

La resposta fallida de Juanma Castaño va provocar les rialles al plató mentre que molts es posaven les mans al cap per no saber quan va néixer la seva xicota, pensant en la baralla que li cauria.

Però l'actual guanyador de 'Masterchef' no es va rendir i va continuar provant sort llençant a l'aire diverses possibilitats. «És que ella es treu anys sempre! Del 87, pot ser? Del 85?», va continuar dient en una sèrie de respostes.

Veient que es complicava cada cop més la seva situació, va optar per mostrar-se segur que el seu aniversari era a prop. «No sé, per allà, sé que en complirà 34 ara», va explicar, intentant tancar el tema per evitar ficar més la pota.

Imatge de Juanma Castaño amb la seva parella Helena Condis
Juanma Castaño desconeix l'any en què va néixer Helena Condis | GTRES

El periodista sabia que les paraules li acabarien provocant algun petit problema i va intentar rebaixar l'ambient. Així que, va assegurar que, nasqués l'any en què naixés Helena, la seva noia estava «estupenda».

Juanma Castaño pot presumir que, finalment, no va ficar la pota del tot. La periodista de la COPE, efectivament va néixer el 1987, una de les xifres que el seu noi va dir, encara que això sí, a l'atzar. Almenys, però, va encertar de ple que Helena complirà els 34 el pròxim 29 de desembre.

Per tant, encara té temps de buscar un regal per rescabalar-se de l'error que va cometre en directe. Sembla que, encara que està totalment integrada a la família de Juanma fins al punt de conèixer els seus pares, encara en desconeix algunes dades.