Ana María Aldón

L'avís de Rociíto que l'acosta encara més a Ana María Aldón

Ana María Aldón, encara més allunyada de José Ortega Cano

Ana María Aldón està travessant un dels seus pitjors moments personals. La seva relació no va per bon camí i els nous esdeveniments cada vegada l'acosten més a Rocío Carrasco.

Els rumors de crisi entre el matrimoni són cada cop més forts. Ana María Aldón es troba al focus mediàtic, on cada moviment per part seva és analitzat amb lupa.

Tot apunta que la situació ja és gairebé inaguantable, i la gaditana viu un dels seus moments més foscos. Després de gairebé deu anys de relació, és molt probable que la col·laboradora de Viva la Vida  es plantegi posar punt final a la seva relació amb el destre.

Una de les principals causes que podria estar fent perillar el matrimoni entre la col·laboradora i l'extorero seria Gloria Camila. I és que, encara que és cert que ella fa anys que ja no viu amb ells, sempre ha mantingut una postura força radical mediàticament contra la modista.

La situació del matrimoni Ortega-Aldón és insostenible

Però tot apunta que Gloria Camila no és l'única que li provoca maldecaps a Ana María Aldón, i que està posant en perill l'estabilitat de la relació.

Kiko Hernández explicava a Sálvame que hi havia una persona molt propera al matrimoni que seria la que està generant la tensió entre la parella.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
El matrimoni Ortega-Aldón passa pel seu pitjor moment. | Mediaset
 

Aquesta persona seria Marina, l'assistenta de la llar que treballa per a Ortega Cano des de fa anys.

«M'explica que es portaven de meravella. Anaven a córrer juntes. Em diu la meva font que elles no es poden ni veure ara, que hi ha una guerra brutal entre totes dues».

Va ser la mateixa Ana María la que ho explicava a Carmen Borrego després de la trucada d'Ortega Cano: «A casa meva mana més l'assistenta que jo». Una frase que ja va desfermar tota mena d'especulacions.

I és que tot apunta que la col·laboradora no va tolerar que l'assistenta li recriminés que es posés al bàndol de Rociíto. Des d'aquell moment la convivència a la casa hauria estat un infern.

José Ortega Cano es pronuncia sobre els rumors de separació

Davant la voràgine mediàtica en què troba el matrimoni, Ortega Cano no ha tingut cap mena d'objecció a parlar amb els mitjans de comunicació.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
Ortega Cano cedeix davant la pressió dels mitjans. | Telecinco
 

Divendres passat, davant les càmeres de Sálvame, el destre explicava: «Vull dir que li queda poc a Telecinco per posar fi a la meva vida, estan a punt d'aconseguir-ho. Ja no tinc forces, ja estic abatut per la manera tan cruel amb què em tracten, no els hi  he fet res, els hi he fet guanyar molts diners, però la manera com m'estan tractant i amb tot el que he patit a la meva vida ja no puc més».

Però en una aparició més recent  tornava a pronunciar-se, amb un rostre cansat i esgotat.

De forma força contundent, ha aclarit que ell no té «res a dir sobre això», sobre la seva situació familiar.

Però una pregunta feta per un dels reporters va fer que Ortega Cano perdés la paciència. El periodista li preguntava com era la situació a casa, ara que Ana María Aldón havia afirmat que no hi estava bé.

Ortega va respondre: «I vostè per què no m'explica alguna cosa de casa seva?», deixava anar.

D'aquesta manera, el marit d'Ana María Aldón, amb un to força malhumorat, responia: «No tinc res a aclarir, senyoreta. Vostè què creu que hauria d'aclarir? Si no tinc res a aclarir...», sentenciava Ortega Cano.

No hi ha cap mena de dubte que, amb els nous esdeveniments i les declaracions de Rociíto, la situació és cada cop més difícil per al matrimoni.