Fabiola Martínez somrient

Fabiola Martínez anuncia que seran un més a casa i explica com se sent

Fabiola Martínez té una nova il·lusió

Fabiola Martínez i qui va ser el seu marit, Bertín Osborne, van posar fi al seu matrimoni el gener del 2021. Tot i això, durant els 20 anys de relació la veneçolana i el madrileny van concebre els seus dos fills Kike i Carlos. Després d'un any que el matrimoni posés terra pel mig, Fabiola torna a tenir una nova il·lusió.

Primer pla Fabiola Martínez
Fabiola Martínez té una nova il·lusió | Europa Press

Un any després, Fabiola corrobora que ja han signat el divorci després de posar fi a 20 anys de relació amb el cantant. En un any la seva vida ha fet un gir completament sorprenent, ja que en aquesta nova etapa intercala la seva tasca com a presidenta de la Fundació Bertín Osborne amb el seu lloc laboral com a directora de comunicació i màrqueting d'una empresa immobiliària.

D'altra banda, la veneçolana, una vegada separada, va marxar de la casa del cantant als afores de la capital madrilenya. En aquell moment, va decidir ubicar-se en un lluminós apartament proper a l'estadi Santiago Bernabéu amb els dos fills que va tenir en comú amb Bertín.

L'exmodel ho va passar molt malament durant la seva separació, especialment per l'exhibició que va tenir la seva ruptura als mitjans. «Vaig tenir moments de despertar-me a la nit amb crisi d'ansietat pensant què passaria, què faria, com em pagaria les meves despeses, perquè jo tinc aquí la meva família que va venir de Veneçuela per ajudar-me amb Kike, els meus pares i el meu germà», detallava.

Després del divorci, la veneçolana va haver de reorganitzar la seva vida tant en allò sentimental com professional. De fet, deixava constància que a la televisió no li desagradaria treballar en un futur. «M'encantaria fer un programa amb Jesús Calleja, perquè soc molt aventurera i ell et posa en situacions difícils a què m'agradaria enfrontar-me. És un repte per veure fins on soc capaç d'arribar», va comentar en una entrevista per al programa Sábado Deluxe.

La nova il·lusió de Fabiola Martínez

En el terreny sentimental, l'exmodel aclareix que la solitud no era cap problema per a ella, ja que amb el cantant estava molt de temps sola. A més, va afirmar que la parella havia estat trencada durant un any abans que es donés a conèixer la separació entre ella i el cantant. Alhora, va deixar clar que deixava les portes obertes per tornar-se a enamorar.

«Jo no necessito estar envoltada de gent, i per això el meu millor moment és quan estic sola a casa, encara que això no vol dir que no m'agradi sortir i fins i tot flirtejar», va manifestar a la premsa, mesos enrere. Tot i això, hem pogut comprovar que durant tot aquest temps de solteria ha mantingut en secret algú que l'acompanya cada dia.

Arran de diferents publicacions al seu compte oficial d'Instagram, el públic ha pogut veure qui és el nou amor de l'exmodel veneçolana. Amb aquestes boniques paraules defineix el temps que passa amb la seva nova il·lusió: «I estem tan bé». No es tracta ni més ni menys que del nou integrant de casa seva, un gosset que sembla haver-li conquerit el cor.

La nova il·lusió de Fabiola es diu Drako, un cadell de la raça shiba inu amb qui conviu des que va posar fi a la seva relació amb Bertín Osborne. Ara aquest adorable cadell s'ha convertit en un dels majors suports de la veneçolana per seguir endavant amb el seu dia a dia.

Així les coses, Fabiola afirma estar molt còmoda i tranquil·la en la seva nova etapa com a mare soltera. Encara que hagi deixat les portes obertes a l'amor, la veneçolana no té entre les seves prioritats enamorar-se i, per tant, comprometre's en una nova relació. L'exmodel confessa que és temps d'estar relaxada i centrada en l'educació i la cura dels dos fills que té amb el cantant.