Primer pla de Carlos Sobera.

Carlos Sobera comença des de zero amb una nova parella i filtren les primeres fotos

Carlos està a punt de viure una aventura inoblidable

Carlos Sobera s'ha convertit en un dels presentadors més destacats de Telecinco, per això han confiat en ell per fer una cosa important. S'encarregarà de presentar Pesadilla en el paraíso, un nou programa que pretén revolucionar la graella de Mediaset. Ho farà amb una nova parella professional: Lara Álvarez, amb qui manté una connexió estupenda.

Carlos Sobera sap que el seu poder és imparable, però mai n'ha presumit perquè és molt prudent i no vol aixecar polseguera. Els experts en televisió asseguren que està guanyant massa pes i que els seus companys haurien d'anar amb compte. Un dels grans perjudicats és Jorge Javier Vázquez, ja que ell era qui solia conduir els concursos de Telecinco.

Primer pla del rostre de Lara Álvarez
Carlos Sobera i Lara Álvarez estaran junts en una aventura molt especial. | GTRES
 

Carlos està capacitat per posar-se al capdavant de qualsevol programa, però en durant els últims temps ha demostrat que té un talent especial. Secret Story li va servir per fer-se valer en un gènere que té molta rellevància dins de Mediaset, però això la seva influència dins de la cadena ha crescut. No és la primera vegada que treballa amb Lara Álvarez, però sí la primera que estarà tan a prop seu.

Carlos és un dels comunicadors més rellevants del panorama nacional i el públic li té un respecte enorme. La premsa comprèn que ha marcat unes línies vermelles perquè no se sent còmode parlant de la seva vida, és força discret. Se sap molt poc sobre la seva privadesa i la veritat és que ha aconseguit que ningú es posi pel mig en certs terrenys.

Sobera ha signat un contracte amb Mediaset, així que té el lloc assegurat i de moment no desapareixerà del grup. El ball de presentadors encara no ha cessat a la cadena de Paolo Vasile, però ell està fora de perill de tot el que pugui passar. El seu nou programa promet ser tot un èxit, ja que compta amb experiència prèvia a altres països com França o Itàlia.

Carlos Sobera està preparat per fer el pas

Carlos és conscient que abans de la seva arribada a Telecinco hi havia un rei que presentava tots els concursos de la cadena. Estem parlant de Jorge Javier Vázquez, que ha demostrat que és un mestre de món del cor. Pot fer qualsevol funció, però hi ha espectadors que creuen que és massa subjectiu per posar-se al capdavant de certs espais.

Carlos Sobera al restaurant de 'First Dates'
Carlos Sobera és una de les cares més conegudes de la televisió. | Mediaset
 

Lara Álvarez viurà al costat del basc aquesta nova aventura i tot fa pensar que no trigaran gaire a collir els seus primers èxits. Ja han filtrat les primeres imatges del programa, així com els concursants que hi podrien participar. El públic està desitjant conèixer més detalls, ja que els pocs detalls que n'han sortit publicats tenen molt bona pinta.

Sobera haurà de compartir espai amb algunes cares com Arelys, la mare de Yulen Pereira, o Gloria Camila. Són dues de les cares que suposadament estan negociant amb Pesadilla en el Paraíso, un programa que en altres països se'l coneix com a The Farm. Les fotos que han sortit publicades fan pensar que els famosos que acceptin el repte passaran per moltes dificultats.

Carlos Sobera ha guardat el secret fins al final

Carlos sap millor que ningú que el factor sorpresa juga un paper fonamental a la televisió, per això no ha explicat res. Confia plenament en Lara Álvarez i junts començaran de zero una nova etapa dins de la televisió. El grup de Paolo Vasile necessita canvis i aquesta parella té moltes possibilitats de triomfar.

Sobera ha aconseguit una cosa força complicada: no protagonitzar cap enfrontament amb cap dels seus companys. Molts el volen posar en contra de Jorge Javier Vázquez, però el català no està disposat a competir amb ell. Sap que junts poden fer grans coses, de fet, han format un binomi inseparable durant Supervivientes 2022.

Google News ja ha tornat a Catalunya. Segueix-nos ara, clicant aquí i no et perdis les teves notícies preferides.