Primer pla de María José Campanario

María José Campanario, tocada en comprovar que Andreíta tornarà a patir

María José Campanario, pendent de la tornada a la televisió d'una enemiga seva

No hi ha dubte que María José Campanario està vivint un moment molt dolç de la seva vida. Després del naixement del seu tercer fill en comú amb Jesulín de Ubrique, està pletòrica de tenir un nou membre a la família.

A més, el retorn del seu marit al món dels bous, també li ha causat una sensació de felicitat perquè és conscient de com és d'important per a Jesulín la seva professió. I encara que tot apunta que, aquesta vegada, el retorn s'ho prendrà amb més calma perquè sap que s'ha de fer càrrec del petit Hugo.

D'altra banda, Campanario està molt ben acompanyada, no només pels seus dos fills, Julia i Jesús Janeiro, sinó també per una altra persona molt especial a la seva vida. Així és, ens estem referint a Andrea Janeiro, la primogènita del seu marit.

I és que l'odontòloga ha confessat més d'una vegada que per a ella, la jove és com la seva filla. Per aquest motiu, no pot evitar preocupar-s'hi en els moments difícils, tal com ha passat justament fa unes hores, que ha sortit a la llum una preocupant notícia.

Primer pla de María José Campanario somrient dins d'un cotxe
La dona de Jesulín sent un gran afecte a Andreíta | Europa Press

María José Campanario, amoïnada per l'arribada de Belén Esteban

Per a María José Campanario, els últims mesos han estat màgics gràcies a l'arribada del petit Hugo al món. No obstant això, fa un dia, una nova garrotada se sumava a la seva vida. Tot i que no l'afecta directament, la veritat és que sí que pot causar la tristesa de la seva estimada Andreíta.

Així mateix, després de l'aparatosa caiguda de Belén Esteban a Sálvame que la va obligar a estar mesos tancada a casa seva, ara, la de Paracuellos ha tornat als mitjans. Justament, ahir, 21 de juliol, ho van confirmar els seus companys de professió.

I és que l'enemiga de María José s'asseurà avui, divendres 22 de juliol, al Deluxe per explicar com ho ha passat després del seu accident. «Ja estic llesta, aquest divendres ens veiem al Deluxe», anunciava a la promo oficial.

Per això, després de mesos de silenci, la mare d'Andrea Janeiro està disposada a donar declaracions sobre la seva aparatosa caiguda. Encara que ja va fer un gran avenç sobre això per a la revista Semana, la veritat és que vol sincerar-se com mai davant dels seus amics i companys de programa. «Per Sálvame m'he trencat els ossos, perquè ha estat la veritat», deia.

Això sí, abans d'asseure's al Deluxe, va voler avançar en primícia com s'havia sentit. «He estat molt malalta, però molt malalta, eh? Després del meu pare, és el més fort que he viscut. He plorat tant...», confessava.

Així mateix ja deixava entreveure que havien estat uns mesos molt durs al medi on va fer l'exclusiva. «Ho he passat fatal. Em vaig bloquejar, no volia veure ningú, ni menjar, ni parlar, em vaig enfonsar», va explicar.

«Estava emprenyada amb el món, amb la meva família, amb els meus amics, amb els meus companys, amb els meus caps, amb mi mateixa», reconeixia. «Em vaig negar a tot, a menjar, a parlar (...). Fins i tot, el vaig arribar a sentir plorar a la nit», deia emocionada.

Ara, ha tornat més forta que mai i ja no es vol amagar perquè està decidida a passar pàgina. Això sí, María José Campanario tem que Andrea Janeiro pateixi amb l'entrevista que farà, ja que serà summament dura i demolidora.

Belén Esteban somrient amb una jaqueta vermella.
La dona de Miguel Marcos torna a la petita pantalla | GTRES

El retorn televisiu de l'enemiga de María José Campanario

Així les coses, Belén Esteban s'està recuperant a poc a poc del seu accident. I és que aquesta setmana ha decidit no amagar-se més i, sens dubte, la seva reaparició serà per la porta gran.

En primer lloc se la va veure públicament gaudint del concert de la seva amiga Rosalía a Madrid. Allà, acompanyada de Miguel Marcos i la seva filla, va gaudir com mai de l'espectacle. Justament, l'endemà, sortia a la llum la seva esperada exclusiva per Semana.

Ara, ha volgut aparèixer al Deluxe per oferir el seu testimoni sobre allò que ha viscut aquests últims mesos. A més, per si no n'hi hagués prou, Ya es mediodía ha anunciat que la de Paracuellos també s'asseurà dilluns que ve en el seu estimat format, Sálvame, amb l'objectiu de comentar la seva entrevista de divendres.

Hi ha la possibilitat que entre aquests plans inclogui el de visitar el plató de Supervivientes. I el motiu seria rebre la seva amiga, Anabel Pantoja, a la gana final del concurs. Però el temps dirà si l'enemiga de l'odontòloga s'atrevirà a aparèixer de manera més seguida a la televisió.