Fotomuntatge de Bad Gyal i el seu pare, l'actor Eduard Farelo.

Bad Gyal, la filla d'Eduard Farelo de TV3, com Déu la va portar al món

La fotografia de Bad Gyal que ha revolucionat les xarxes

Ja fa uns anys que Bad Gyal, el nom artístic d'Alba Farelo, triomfa al món de la música. Amb cançons com Fiebre, Blin Blin o La prendo han fet que hagi aconseguit un exèrcit de seguidors, en la seva majoria joves, que la segueix allà on va.

Tanmateix, ara acaba de revolucionar les xarxes socials amb l'última fotografia que ha publicat. Una imatge força compromesa i que, tot i que ha estat molt ben rebuda pels seus seguidors i fans, potser no tothom ho hauria viscut amb el mateix entusiasme.

Primer pla de Bad Gyal.
Bad Gyal ha triomfat a les xarxes socials. | Instagram @akabadgyal

La foto de la catalana Bad Gyal

El compte d'Instagram de la revista Dust —i també el compte de la mateixa cantant— ha publicat una fotografia de Bad Gyal tal com Déu la va portar al món amb dues bosses de mà de Loewe tapant part del seu cos.

Es tracta de la portada de la nova edició d'aquesta publicació, que ha sortit a la venda aquest dimecres i que apostat completament per la cantant catalana, qui es mostra sense cap mena de complexe.

La imatge ha causat sensació a les xarxes i molts dels seus fans no han dubtat a reaccionar-hi positivament, amb moltes emoticones de cors. «Simplement, la reina d'Espanya», ha comentat un usuari. «Començant fort el 2023», assenyala un altre. I, fins i tot, alguns fan servir les seves pròpies lletres per elogiar-la: «Por esta cuerpa tú te mudas a Barcelona».

D'altra banda, encara que en menor mesura, no tot han estat bones paraules. N'hi ha d'altres que no han vist amb bons ulls aquesta fotografia que ha penjat Bad Gyal al seu compte d'Instagram i han volgut fer la seva crítica. «Pitjor que mai», destacava un comentari.

Pare i filla, molt units

I és que la cantant és filla d'Eduard Farelo, molt conegut a TV3 per la seva participació en sèries com Com si fos ahiro Nissaga de poder o també per haver estat el presentador de l'Oh Happy Day.

El cas és que el futur professional que ha decidit seguir l'Alba va sorprendre en un principi l'actor, que assegurava que no entenia l'estil de música que feia la seva filla, el dancehall.

Tanmateix, sembla que el seu èxit i el seu talent en aquest àmbit van fer canviar molt aviat l'opinió del seu pare, qui ara es mostra encantat amb ella. I així ho van demostrar el 2020, quan van protagonitzar tots dos un petit curt que servia de spot pels Premis Gaudí d'aquell any.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp