Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat es prepara per al pitjor amb el seu germà Federico

Joaquín Prat sap que ja no es pot fer res per ell

Joaquín Prat fa uns mesos va confessar públicament el drama familiar que persegueix Federico. El copresentador de El programa de Ana Rosa sempre ha procurat mantenir la seva vida tan privada com sigui possible, però ve d'una família sempre vinculada a la televisió.

Tanmateix, el mes d'agost es va haver de pronunciar després que el seu germà confessés que se sentia abandonat pels seus. Va ser llavors quan Joaquín va agafar les regnes de la situació i va explicar el problema que Federico té amb algunes substàncies. Ara, mesos després d'aquella revelació, s'ha conegut que la situació del tercer fill dels Prat és molt preocupant.

Joaquín Prat coneix la veritat sobre la delicada situació de Fede

Joaquín Prat va abordar amb calma i aparent tranquil·litat el drama desconegut de la seva família. Després de la mort del seu pare, el mític presentador de El precio justo, va ser la seva mare qui va haver de tirar endavant els seus quatre fills. Mentre tres tenien les seves vides encarrilades, Federico va caure a les mans del món de les drogues.

El germà mitjà de Joaquín, que és marí mercant de professió, fa anys que viu de la caritat dels veïns. En una entrevista va confessar estar distanciat de la seva família i va criticar que l'haurien abandonat a la seva sort. «Amb prou feines ens parlem, és complicat, no estic content amb ells», va explicar.

Joaquín Prat
El germà de Joaquín Prat no vol la seva ajuda. | MEDIASET

Llavors, Joaquín es va pronunciar per revelar la realitat i els seus problemes d'addicció., els quals semblen haver-se accentuat i li han provocat un gran dolor a la seva mare. «El problema és que ell diu que està bé», ha comentat a Lecturas Alejandra Prat, germana del presentador.

La família viu amb resignació el seu drama familiar i assenyalen amb emoció que està sent «molt dur». Sobretot, ho és per a la seva mare, qui ha viscut més de prop els problemes del seu fill. «Penso en ella i tot el que ha hagut de viure, ella ha estat una vídua increïblement forta, però amb això del meu germà ja…», confessa Alejandra.

Lluny de mantenir oculta la situació de Federico, Joaquín i Alejandra han decidit fer un pas endavant. Donar-lo a conèixer amb naturalitat i explicar tota la veritat de la situació de la seva família, una cosa de la qual no se'n penedeixen. «Vam pensar que el millor era afrontar-ho directament quan va sortir públicament i no esperar que sortissin més comentaris», apunta Alejandra.

Joaquín Prat i el seu germà
Joaquín Prat confessa que la família ha fet tot el possible per ajudar Federico. | INSTAGRAM

Joaquín Prat va afrontar dignament l'atac de Federico

Joaquín Prat no es va deixar emportar per les emocions i no va trigar a donar resposta a les paraules que Federico va pronunciar sobre la seva família. Unes declaracions que van ferir de debò la seva mare, conscient que sempre han lluitat per ell.

«El meu fill és un addicte, estem desesperats. Hem intentat ajudar-lo de totes les maneres. He gastat entre 3.000 i 5.000 euros en clíniques de desintoxicació, però em truca diverses vegades al dia per demanar-me més diners», explicava Marianna Sandberg.

Federico afirma que no es gasten els diners «ni en drogues, ni en alcohol», però els seus germans no estan gaire convençuts. Saben que no diu la veritat i que, sobretot, no reconeix el seu problema d'addicció, cosa que encara dificulta més poder ajudar-lo.

«El mateix Fede va escollir viure al sud i continuar amb la seva addicció. Ha tingut oportunitats, però ha continuat immers en el món terrible i immund de les drogues. Ja no esperem que algun dia es curi», va revelar Joaquín.

Després d'aquesta declaració, la família només demana respecte i privacitat per poder afrontar la situació el millor possible. Prat va finalitzar el seu al·legat afirmant que «som una pinya per a les coses bones i per a les dolentes i així continuarà sent».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp