Primer pla de Rocío Flores seriosa i mirant a càmera.

Rocío Flores descobreix la notícia del seu xicot i li fa fotos per demostrar-ho

Rocío Flores ha volgut immortalitzar aquest moment

Rocío Flores acaba de descobrir el secret més ben guardat del seu xicot i no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer una foto per compartir-la amb tots els usuaris de les xarxes socials.

No hi ha cap dubte que la 'influencer' no ha començat amb molt bon peu aquest 2023: acaba de rebre una citació del jutge en què es requereix la seva presència al proper judici dels seus pares.

El mes de maig del 2021, Antonio David i el germà de Rocío Flores van decidir portar l'hereva universal de La más grande davant la justícia per un suposat «delicte d'abandonament de família». Tot i que ella sempre es va mantenir al marge en aquest plet legal, l'excol·laboradora de El programa de Ana Rosa es veurà les cares amb la seva mare a la seu judicial, tal com ha informat en exclusiva la revista Lecturas.

Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Flores sap que aviat veurà la seva mare. | CatalunyaDiari

Enmig de tota aquesta batalla familiar, Rocío Flores ha decidit refugiar-se en els seus éssers estimats, entre els quals hi ha Manuel Bedmar. De fet, durant tots aquests anys, aquest jove malagueny ha esdevingut el pilar fonamental de l'exconcursant de Supervivientes.

Ara, Rocío Flores no ha tingut cap problema a revelar a través de les xarxes socials l'embolic en què s'ha ficat la seva parella. Tot apunta que en els pròxims mesos, el gendre de Rociíto estarà molt ocupat.

Rocío Flores revela el nou secret de Manuel

Rocío Flores ha deixat sense paraules els seus més de 700.000 seguidors d'Instagram amb l'última fotografia que ha captat. Segons revela aquesta instantània, la seva parella acaba de prendre una decisió important.

Amb l'arribada del 2023, gran part de la societat ja s'ha posat fil a l'agulla amb els seus propòsits d'any nou. Mentre alguns han decidit apuntar-se al gimnàs, aprendre un idioma nou o començar una dieta, aquest jove ha optat per ampliar els seus coneixements musicals.

Fa uns dies, Manuel Bedmar va compartir amb tots els seus seguidors de la xarxa social les proves que va captar Rocío Flores en relació amb la seva nova afició. El malagueny va publicar a les històries d'Instagram una imatge seva en què apareix sense samarreta i amb una guitarra a les mans.

Foto de Manuel Bedmar
El xicot de Rocío Flores vol ser guitarrista. | Europa Press

Encara que sembla que el jove no té ni idea de com es toca aquest instrument, l'actual xicot de Rocío Flores ha aprofitat l'ocasió per enviar a tots els seus seguidors la pregunta següent: «Em faig guitarrista?». Per la seva banda, els internautes van poder respondre a l'enquesta a través de tres opcions: «és clar que sí», «fas tard» o «no flipis».

Rocío Flores i Manuel estan millor que mai

Rocío Flores està passant per una de les etapes més dolces de la seva relació. Malgrat els rumors de separació que van envoltar la parella fa uns mesos, que tots dos han aconseguit deixar les seves diferències de banda.

El mes de març la revista Semana va assegurar que, després d'anys d'amor, l'excol·laboradora de televisió i el malagueny havien decidit separar els seus camins per sempre. Al principi van assegurar que aquesta separació s'havia produït per un desgast en la relació, però res més lluny de la realitat.

Uns dies després que aquesta polèmica saltés pels aires, Sandra Bruman va assegurar al plató de Sálvame que la 'influencer' havia decidit posar punt final a la seva relació després d'assabentar-se d'una possible deslleialtat per part d'ell.

Sigui com sigui, els últims mesos hem pogut veure aquesta parella compartint un munt de plans junts, per exemple, els aniversaris dels dos germans de Rocío Flores.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp