Foto de Concha Velasco.

El fill de Concha Velasco confirma que ha pres la decisió final

Concha s'ha assabentat d'allò que trama el jove

 Concha Velasco ha patit una època força complicada pel que fa al seu estat de salut després de passar el Nadal ingressada en un hospital madrileny. No obstant això, per sort, ha començat aquest any 2023 ja donada d'alta i ha pogut tornar a la residència d'Aravaca on viu des de fa un any.

Concha Velasco ha travessat un delicat moment de salut i els seus nombrosos fans hi han estat molt preocupats. Tanmateix, l'actriu ha rebut la millor notícia: Paco i Manuel l'informaven que mostrava una lleugera millora i això ha fet que abandonés el centre mèdic.

Tot i que encara està feble, Concha Velasco ha tornat a la seva vida de sempre. Per si no n'hi hagués prou, aquesta s'ha emocionat perquè sap que Manuel li està preparant un homenatge que li farà caure d'esquena.

Concha Velasco rep la millor notícia possible

Sobre aquest homenatge, s'ha sabut que un dels homes que està sempre al peu del canó amb Concha Velasco, Manuel, ha passat a l'acció. Actualment està adaptant l'obra La habitación de María al costat del director teatral José Carlos Plaza.

El cas és que vol convertir-la en un llibre per a orgull de la seva mare. El motiu de la seva alegria és que a Concha Velasco li agrada molt aquesta obra de teatre per una raó especial: va ser el seu últim treball abans que es retirés dels escenaris fa poc menys d'un any i mig. Segons ha explicat el familiar de Concha Velasco al mitjà digital El Español, «es tracta de la publicació del text per part d'una editorial que publica llibrets».

Qui més estima Concha Velasco l'omple d'il·lusió

Certament, és una novetat que omple de satisfacció una actriu estimada per tothom, que deixava els seus seguidors consternats fa poc temps. Quan van arribar aquestes informacions que el seu estat era realment preocupant, a molts se'ls va encongir el cor.

No obstant això, el pitjor ja ha passat i ara Concha Velasco ha rebut aquesta novetat a la vida del seu noi amb gran il·lusió. I no només perquè ell estigui dins aquest projecte tan interessant, sinó també perquè José Carlos Plaza n'és un gran amic i ha estat un pilar essencial en la carrera artística de l'actriu. Amb tot, aquest mitjà assegura que l'amistat entre el director i l'actriu de Las chicas de la Cruz Roja continua igual de sòlida que fa anys.

Concha Velasco molt maquillada
Concha Velasco està satisfeta en conèixer què farà. | Europa Press

Concha Velasco sap que adaptarà el llibre La habitación de María

Encara que s'hagi mudat de casa seva a una residència als afores de Madrid, Plaza és una de les persones que està més a prop d'ella. Sempre que pot, la visita a la seva actual residència. «Tots dos senten per l'altre una gran admiració», diuen des del diari fonts properes a la família de l'artista.

Ara, Concha Velasco només espera que vegi la llum com més aviat millor un projecte que està als seus inicis. De fet, Manuel ha posat tot el seu afany en aquest llibre perquè tiri endavant de la manera més exitosa.

Per sort per a la famosa actriu, aquesta etapa delicada ja ha acabat: pensa en positiu i que aquest any 2023 serà, malgrat les dificultats de la seva salut, un gran any per a ella i tota la família.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp