Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Omar Montes, exparella de Chabelita, participarà a 'Supervivientes'

Una ballarina d'un videoclip d'Omar Montes el denuncia per no haver-li pagat

L'artista assegura que van quedar que li pagarien el mateix dia de gravació, fet que no va ser així

Omar Montes
Omar Montes, exparella de Chabelita, està participant a 'Supervivientes' | YOUTUBE

 

Omar Montes està participant en l'actual edició de 'Supervivientes' i, tot i que pels concursants sembla que la vida es pari mentre viuen a l'illa, el cert és que la vida fora del concurs continua. I continua tant per bé, com per malament.

En aquest segon extrem és en el qual es trobarà Montes quan torni d'Hondures després que una ballarina del seu darrer videoclip l'hagi denunciat.  Almenys així ho assegura l'afectada, coneguda com Gabriela.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

El videoclip es va gravar a finals de març a Barcelona

La noia va trucar a 'El Programa de Ana Rosa', per explicar que havia decidit denunciar a Montes perquè encara espera que li paguin els 300 euros que van acordar en el moment de gravar el vídeo.  Segons l'afectada, la gravació va tenir lloc pocs dies abans de marxar a Hondures, concretament el 27 de març de 2019 a Sant Cugat del Vallès, Barcelona.

Tal com ha informat al programa Gabriela, van quedar que li pagarien el mateix dia de gravació, fet que no va ser així. Des de llavors, ella ha insistit per a poder cobrar el que li pertoca, però l'única resposta que ha rebut ha estat el silenci. «L'estic denunciant perquè jo vaig realitzar un treball per a ell, vaig ser la protagonista d'un videoclip seu, i van quedar en pagar-me aquell dia un import i no se'm va pagar aquell dia.  L'endemà, el seu representant, suposadament, m'havia de pagar i tampoc em va pagar. I fins ara han anat donant-me llargues», explicava al programa Gabriela.

Converses de mòbil per demostrar que no li fan cas

D'altra banda, la noia està convençuda que té la raó i, per aquest motiu, guarda les proves que l'ajudaran a defensar-se davant la justícia.  «Tinc les converses de WhatsApp, però no em fan signar un contracte d'imatge ni res. Legal no és legal per a res». 

Finalment, molt indignada, l'actriu va advertir que «si ells no em paguen el que m'han de pagar, aquest videoclip no sortirà. Vull que si inverteixo el meu temps treballant, que se'm pagui. No vaig gratis a treballar».  Així doncs, si el representant d'Omar segueix sense ser clar amb Gabriela, és possible que Omar es trobi amb una desagradable sorpresa en pic arribi de la seva aventura a Hondures.

Gabriela va trucat a Telecinco
Gabriela va explicar la història a 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco

 

També et poden interessar...