Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França

Baralla en ple carrer: Ana Soria i Enrique Ponce, al límit

L'encara marit de Paloma Cuevas i la seva nòvia han protagonitzat una discussió en públic

L'estiu passat vam saber que el torero Enrique Ponce havia trencat amb la seva encara dona, Paloma Cuevas. És més, vam saber que ja tenia nòvia: Ana Soria, una jove estudiant de dret. Des de llavors, la parella sempre s'ha mostrat molt enamorada a les xarxes socials i en esdeveniments. No obstant això, no tot és tan idíl·lic en la relació. I és que ara s'ha donat a conèixer la discussió que han tingut al mig del carrer.

L'exclusiva de la disputa entre l'ex de Paloma Cuevas i la seva nòvia

La revista 'Diez Minutos' és la que ens ha sorprès amb l'exclusiva. Concretament, ha publicat en portada diverses imatges de la parella fan evident la situació que van viure. «Enrique Ponce i Ana Soria, la seva primera gran bronca» és el titular que acompanya aquestes instantànies, on se'ls veu als dos fent escarafalls. I en una, el torero surt amb les mans al cap en senyal de 'desesperació'.

La revista ha donat algunes dades més sobre la disputa, a més de publicar les fotos. Així doncs, ha donat a conèixer que es va produir mentre passejaven pels afores d'Almeria, on viuen, amb el seu gos, Ney. Alguna cosa va passar i es van enfadar. Segons explica 'Diez Minutos', ell va ser molt més expressiu i feia tota mena de gestos. Tot davant l'atenta mirada de la jove, que amb les mans va deixar palès que no estava d'acord amb ell. És més, sembla que Enrique en tot moment va intentar que Ana li fes cas, però no ho va aconseguir.

El motiu de la discussió es desconeix per complet. Això sí, s'especula sobre la possibilitat que fos per la comunió de Bianca, la filla del torero i Paloma Cuevas, on la jove no ha estat convidada.

Rumors de distanciament entre el torero i la jove

Aquesta exclusiva de la baralla ha fet que augmentin els rumors de crisi de la parella. Uns rumors que van sorgir, entre altres coses, per l'actitud d'ell. Ens referim a que el torero fa uns dies va decidir desaparèixer del tot d'Instagram. Es va tancar el compte i va esborrar tot el que tenia penjat en aquesta xarxa. Una xarxa en què havia compartit moltes fotografies afectuoses amb Ana.

Captura storie Ana Soria i Enrique Ponce donant-se un petó i amb les mans entrellaçades sobre l'abdomen d'ella
Enrique Ponce i Ana Soria han compartit imatges molt romàntiques a les xarxes | Instagram

Però aquest no va ser l'únic motiu perquè saltessin les alarmes. Un altre causant va ser el fet que l'andalusa no acudia a les places de toros per a veure'l. No obstant això, sembla que al final només han sigut xafarderies. Bona mostra d'això és que fa poc la jove va assistir a una corrida a Navalcarnero, on torejava Ponce. Ha dit que tot va bé i que el motiu pel qual últimament ha estat absent és que tenia exàmens de la universitat.

El públic opina sobre la baralla entre el torero valencià i la jove d'Almeria

Com no podia ser d'altra manera, el públic no s'ha quedat indiferent davant l'exclusiva de 'Diez Minutos'. Així, ha fet ús de les xarxes socials per donar el seu punt de vista sobre aquesta baralla d'enamorats. I la veritat és que hi ha opinions per a tots els gustos:

  • «Vaja, l'avi i la neta s'han enfadat. Quina pena! Aquesta nit no dormo».
  • «El que m'estranya és que encara segueixin junts».
  • «Ja han trigat molt a tenir una bronca».