El presentador de televisió Bertín Osborne en un retrat

Bertín Osborne, a punt de ser sogre d'una de les persones més poderoses

Claudia Ortiz, filla del presentador, celebrarà les seves noces el pròxim 4 d'octubre

Bertín Osborne és història viva de la premsa del cor. Després de tant de temps, segueix ocupant la portada de moltes revistes, i no deixa de generar notícies bastant impactants com va succeir a principis de 2021, quan molts mitjans de comunicació es van fer ressò de la seva separació amb Fabiola Martínez. I és que no és el primer fracàs sentimental del presentador. Durant el seu primer matrimoni va tenir a Claudia Ortiz, que actualment té 32 anys i, precisament, ha sigut ella l'encarregada de retornar al seu pare a primera línia mediàtica.

En els pròxims mesos, la jove es casarà amb un dels homes més rics del país: José Entrecanales. L'afortunat és fill de José Manuel Entrecanales Domeq, president i director executiu d''Acciona' des de 2006. L'empresari forma part de la família Osborne des de fa un temps, i té una relació estupenda amb tots els germans de la seva promesa. De fet, no seria d'estranyar veure a Fabiola a l'enllaç, ja que continua guardant un enorme afecte a les filles del seu exmarit.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La model no ha signat els papers del divorci, ja que, segons ha sortit publicat, «es nega a ser una dona mantinguda». Així doncs, Fabiola vol guanyar-se la vida per si mateixa, i Claudia ha valorat molt aquest comportament. L'artista sent un gran respecte per la mare del seu fill Kike, encara que, recentment, ha deixat de banda aquesta notícia per parlar del casament de l'any.

Seguint el seu discurs, se celebrarà al mas familiar, situat a Jerez de la Frontera: «És on es casen totes. És casa». D'aquesta manera, sembla que l'hereu d''Acciona' entrarà al clan amb magnificència. Tot i això cap periodista ha descobert res estrany sobre ell, per tant, la premsa està encantada amb la parella: són amables, generosos i propers. La primera esposa del cantant estarà present en la celebració pel fet que hi té un tracte bastant cordial, i no hi ha cap diferència entre ells. La futura esposa del milionari està molt orgullosa dels seus pares, i tot fa pensar que jugaran un paper important en la possible exclusiva.

Claudia trenca el seu silenci: «Estic molt tranquil·la»

Bertín es nega a entrar en cap polèmica arran que fa un temps que hi és apartat de la indústria rosa, ja que està centrat en els seus nous projectes professionals. Per aquest motiu, no vol que ningú comenci a especular sobre l'assistència de la seva última dona i, malgrat que la seva intenció és explicar la veritat, encara no té la informació suficient: «No tinc ni idea. No m'ha comentat res. Ara vaig a veure'ls a tots, o sigui que ara m'assabentaré».

D'altra banda, Claudia Ortiz ha preferit guardar silenci perquè és conscient del poder mediàtic de les seves paraules. Així que ha decidit no pronunciar-se sobre el tema. El casament se celebrarà el pròxim 4 d'octubre, i l'únic que ha comentat al respecte és el següent: «Estic molt bé, tranquil·la. Contenta per tot en general. Però no parlaré més. No faré cap comentari».

El futur gendre del cantant és un home bastant respectat en el món dels negocis, i no vol veure's esquitxat per cap escàndol de la crònica social. No obstant això, el seu tracte amb els periodistes sempre ha estat molt correcte, per això, alguns experts asseguren que la parella està negociant una exclusiva. A més, fa uns mesos que la filla del presentador va parlar amb 'Vanitatis', explicant que les seves germanes són una peça clau en la seva vida.

Alejandra, Eugenia i Ana Cristina sempre han estat molt unides, per tant, no és d'estranyar si tenen un protagonisme especial el dia del casament. «Les meves germanes són la meva família, la meva casa, les meves còmplices. Han estat testimonis de tots els successos més importants de la meva vida, i per això són de les persones més importants d'ella. Sempre em deien: Vola, nosaltres estarem aquí. Això he fet i aquí estic», comenta la núvia.