Bárbara Rey, ingressada d'urgència en un hospital una altra vegada

Feia pocs dies que la mare de Sofía Cristo sortia de l'hospital després d'ingressar per Covid

Bárbara Rey no està travessant el seu millor moment. La vedette es troba en un delicat estat de salut que manté alerta als seus familiars i amics més pròxims. Rey ha hagut de ser ingressada d'urgències després d'acudir a la clínica Quirón de Marbella en trobar-se malament i amb febre molt elevada ahir diumenge, 9 de maig. Tal era la seva situació que els serveis d'emergència van decidir deixar-la ingressada, tal com publica la revista 'Diez Minutos' en exclusiva.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No és la primera vegada que la mare de Sofía Cristo és ingressada en un centre hospitalari. Fa uns dies va rebre l'alta després d'haver superat el coronavirus i romandre setmanes hospitalitzada. Ara, 14 dies després, reviu el mateix malson i la seva salut preocupa el seu entorn.

La seva filla, el seu gran suport

Va ser al costat de Sofía amb qui Bárbara va acudir a l'hospital diumenge a la tarda. La vedette presentava febre molt alta i no es trobava gens bé, la qual cosa va provocar la reacció ràpida dels seus estimats. Acompanyada per la seva filla, van acudir a l'hospital Quirón de Marbella on li van atendre d'urgències.

Els metges van decidir que el millor era que romangués ingressada per a poder determinar amb exactitud la causa del seu malestar i realitzar un diagnòstic. En un primer moment, els especialistes mèdics van assegurar que el seu estat no podia ser per haver recaigut en la malaltia, ja que la va passar fa dues setmanes, però sí que podria deure's a complicacions derivades del contagi com a seqüeles o una causa sense determinar.

La Dj es va mostrar molt preocupada davant el nou ingrés de la seva mare i no es va apartar d'ella en cap moment. Sofía i Bárbara tenen una excel·lent relació. De fet, quan la vedette va ser ingressada fa uns mesos, la seva filla ho va deixar tot per a viatjar de Madrid a Marbella i estar al costat de la seva mare. Quan va rebre l'alta, la filla d'Ángel Cristo la va acompanyar fins a casa seva i allí van romandre juntes.

Des de les seves xarxes socials, Sofía agraeix als seus seguidors els missatges de suport i afecte que rep i que l'ajuden a mirar cap endavant amb optimisme i esperança.

El seu estat era «favorable»

El 26 d'abril va rebre l'alta hospitalària després de romandre ingressada en haver-se contagiat de coronavirus. Va ser en el mateix centre on ara ha estat hospitalitzada de nou i, en el seu moment, els metges li van dir que podria recuperar-se del tot al seu domicili perquè el seu estat era favorable. No obstant això, dues setmanes després, la salut de Bàrbara ha empitjorat.

«Em falten les forces per parlar i espero anar recuperant-me a poc a poc amb els tractaments que m'estan posant. Però porto uns dies terribles», confessava ella mateixa fa uns dies. La seva filla va explicar que el virus li havia provocat una pneumònia que havia complicat les coses, però que estava tot sota control.

«Tinc alguns problemes quan m'han de posar una via per als sèrums, costa trobar-me les venes, però què hi farem, confio a recuperar-me dia a dia. Espero que aviat acabi tot això», comentava la vedette en el seu primer ingrés hospitalari. Just quan es trobava en plena recuperació, reviu el malson de fa unes setmanes amb unes causes que encara continuen sent desconegudes i que podria deure's a les seqüeles que el virus ha deixat en el seu organisme.

Novament és la seva filla qui roman al seu costat i qui ha frenat en sec els seus compromisos professionals per a donar-li tot el suport i l'afecte a la seva mare per a poder superar juntes els durs moments que la vida els ha posat davant.


Comentaris

envia el comentari