La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa

María Patiño, de pedra: «Està sortint fum...»

La presentadora s'ha endut un gran ensurt perquè es pensava que el plató de 'Sábado Deluxe' estava en flames

María Patiño ha estat l'encarregada de presentar el 'Sábado Deluxe' d'aquest dissabte, 8 de maig, per entrevistar Agatha Ruiz de la Prada. La dissenyadora ha volgut parlar sobre la seva exparella Luis Miguel Rodríguez, conegut com 'El Chatarrero', que ha estat en el punt de mira per unes fotografies en què apareix acompanyat de Samira. L'estranya parella ha acaparat l'atenció dels mitjans de comunicació i Agatha no ha dubtat en carregar contra Luis i Samira per l'espectacle que han protagonitzat.

Però el que prometia ser una nit tranquil·la, ha estat un malson per a la presentadora. María s'ha emportat un gran ensurt quan ha vist fum darrere seu i no ha trigat a saltar de la seva cadira i alertar a la direcció del programa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Està sortint fum?»

Hi ha situacions que no es poden evitar en els programes que es graven en directe. De fet, cal recordar el dia en què Emma García va espantar-se perquè va entrar un mosquit al seu plató. Ara, María Patiño ha fet riure a tothom quan s'ha quedat de pedra perquè es pensava que el plató de 'Sábado Deluxe' estava en flames.

Durant l'entrevista a Agatha Ruiz de la Prada, la presentadora de 'Socialité' ha saltat de la cadira alarmada perquè ha vist fum darrere seu: «Una pregunta: està sortint fum?», ha preguntat espantada.

«No, no, no et preocupis», ha assegurat Chelo García Cortés. «Ah, és el toro? I del bou surt fum?» ha preguntat María davant els riures dels seus companys. «És surrealista, María», ha afirmat Lydia Lozano donant-li la raó a Patiño davant la imatge d'un toro que llança fum. «Però on està el fum, darrere? D'acord, no és fum real?», ha insistit la presentadora.

Antonio Rossi ha intentat explicar-li que és un efecte de la imatge: «És una imatge, però el fum està en moviment». «És tot psicològic, María», ha dit Chelo mentre la resta de col·laboradors no han pogut evitar riure.

Un efecte de la imatge

Així doncs, la direcció del programa i els col·laboradors han intentat explicar-li a María Patiño que el fum és un efecte visual de la imatge projectada a la pantalla amb l'objectiu d'imitar la respiració de l'animal per afegir més realisme. 

«És que estava veient fum darrere d'Agatha i dic, a veure si ens cremarem tots...», ha assegurat Patiño encara preocupada per si els seus companys s'estaven equivocant. «És una imatge en moviment. No es crema res», han insistit els col·laboradors. 

«Era per Agatha perquè imagina't, marxem les dues...», ha sentenciat la presentadora amb humor. «Sí, no saps com corro jo...», ha contestat la convidada deixant clar que si hi hagués un incendi seria la primera a sortir corrents del plató. Tot i això, Agatha no s'ha mostrat espantada davant la dramàtica situació.