Primer pla de Bárbara Rey somrient.

Bárbara Rey parla i anuncia un fet inesperat relacionat amb el rei Joan Carles

Bárbara Rey esclata com mai ho havia fet deixant un Joan Carles d'allò més sorprès

Bárbara Rey ha estat notícia des de fa unes setmanes després que s'estrenés 'Cristo y Rey'. Parlem de la sèrie que s'ha dut a terme sobre la seva vida i la del seu difunt exmarit, el domador Ángel Cristo. És un biopic en què es parla de Joan Carles, un home sobre el qual la vedette ha confessat una cosa inèdita les últimes hores.

En aquesta sèrie d'Atresplayer Premium es parla sense embuts de la relació sentimental que van mantenir la mare de Sofía Cristo i el rei emèrit, Joan Carles. Sens dubte, hi havia expectació per saber l'opinió de Bárbara Rey sobre aquesta sèrie que ha provocat tants comentaris. A més, està protagonitzada per Belén Cuesta, que fa el paper de Bárbara Rey, i per Jaime Lorente, que fa el d'Ángel Cristo.

Bárbara Rey silencia tothom en parlar així de Joan Carles

Les últimes hores, la vedette oferia una extensa entrevista als companys del diari La Razón. Així, doncs, ha cridat l'atenció un titular en què es refereix directament a qui fos el seu amant en el passat, Joan Carles. «La sèrie és extraordinària, molt ben feta, sense escatimar mitjans, i els actors són fantàstics», sosté la vedette en aquesta entrevista.

Muntatge amb les fotos de Bárbara Rey i de Joan Carles I
Bárbara Rey ha opinat sobre la sèrie que representa part de la seva vida | Catalunya Diari

Abans de referir-se a Joan Carles , la mare de Sofía Cristo ha opinat sobre aquesta sèrie que parla amb tota mena de detalls del seu patiment al costat d'Ángel Cristo.En primer lloc, ha valorat l'esforç que ha fet una actriu amb talent com Belén Cuesta per ficar-se a la pell de Bárbara Rey i la veritat és que s'ha quedat satisfeta amb la imatge que se n'ha mostrat en aquesta producció d'Atresmedia.

«S'ha ficat molt bé a la meva pell, m'encanta, em cau genial, s'ha pres amb gran interès la interpretació del personatge. I Jaime, que fa d'Ángel, em recorda moltíssim el meu marit en molts moments», ha dit lloant els dos intèrprets.

Bárbara Rey, sobre Joan Carles: «Hauria d'estar a Espanya»

Tornant a la figura del rei Joan Carles, Bárbara Rey no vol explicar gaire del que es desgrana a la sèrie sobre la seva relació amb l'emèrit. Quan li pregunten sobre si li molesta que s'estigui posant tant el focus en aquesta part de la seva vida, és més que evident.

«No, sempre que el que comentin sigui veritat, no em molesta. Però és un tema de què parlo molt poc, no avançaré el que apareixerà a la sèrie», ha sentenciat.

Bárbara Rey el dia de l'estrena de 'Cristo y Rey'
Bárbara Rey a l'estrena de 'Cristo y Rey' | Europa Press

Pel que fa a Joan Carles, que ara viu fora del país però que va regnar 39 anys després de sortir a la llum els seus dubtosos negocis milionaris, Bárbara sorprenia amb la seva opinió.

«Se li ha descontrolat una mica aquesta dona»

«Em sembla injust. El Rei hauria d'estar a Espanya perquè ha fet coses molt bones pel nostre país», apuntava amb total franquesa. Alhora, a l'entrevista ha confessat que ha estat diverses vegades a Zarzuela, encara que no ha revelat «en quines condicions».

A més, Bárbara Rey ha defensat el rei Joan Carles després de tots els atacs que ha rebut per part de Corinna Larse, una altra de les dones de la seva vida. «No m'agrada el que ha fet, crec que hi ha coses que són massa personals i íntimes i que no haurien de sortir a la llum. Això de Corinna és una falta de respecte. Se li ha descontrolat una mica aquesta dona», ha dit sense cap mena d'objecció.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp