Foto de Beatriz Cortázar.

Beatriz Cortázar deixa de dissimular i revela el que ningú imaginava dels seus fills

Beatriz Cortázar sempre diu la veritat

Beatriz Cortázar, una de les grans periodistes de la premsa rosa, s'ha convertit en una cara influent dins i fora de Telecinco. El públic cada cop vol conèixer més detalls sobre la seva vida privada i ella respon a tots els dubtes: mai no amaga res. Fa uns mesos va concedir una entrevista que està tenint molta repercussió a la xarxa social Twitter.

Beatriz Cortázar va parlar de la seva família i va anunciar el que ningú no s'imaginava: com ha aconseguit que els seus fills es mantinguin al marge de tot. El truc és molt senzill i ho ha compartit amb tothom per demostrar que no hi ha res impossible. Ella és una de les cares més reconegudes de la televisió, però els seus fills són anònims simplement per un motiu: perquè volen.

Beatriz Cortázar
Beatriz Cortázar sempre aconsegueix la millor informació. | Mediaset
 

Beatriz ha explicat que en cap moment ha intentat amagar ningú, és cert que no mostra la seva família, però hi ha un motiu. «No amago la meva vida privada, a les meves xarxes socials no trec els meus fills perquè són grans i passen. Però trec la meva gossa i si vaig al camp faig una foto del camp», declara en un conegut mitjà digital.

Beatriz coneix millor que ningú com funcionen els mitjans de comunicació i té una cosa clara: només és famós qui ho vol ser. Ella no se sent atreta per la popularitat, tot i que és una veu amb molt de pes dins de la crònica social. És coneguda per la seva feina, però no li interessa cridar l'atenció dels espectadors per la seva vida privada.

«Si vaig pel carrer i la gent em saluda normalment tothom és educat i mai no he tingut una situació desagradable ni molesta. Hi ha gent que mata perquè el reconeguin o els saludin, però no és una cosa que jo vulgui. L'ego el tinc molt cobert en moltes coses, m'és igual, ho porto amb molta naturalitat».

Beatriz Cortázar ha creat escola

Beatriz sempre s'ha envoltat de les millors fonts i no va trigar a convertir-se en una experta de la premsa del cor. Però la seva intenció no va ser mai ser periodista, en una ocasió va reconèixer que va començar estudiant per ser farmacèutica. Més endavant es va adonar que no era el seu fort i va canviar al periodisme, encara que realment li agradava la publicitat.

Beatriz Cortázar
Beatriz Cortázar té una carrera brillant. | RTVE
 

Cortázar és un exemple perfecte per comprendre la clau de l'èxit: ella ha arribat a la glòria de manera casual. Al contrari, treballava de valent perquè a la seva família no li faltés de res i mai no ha triat el camí fàcil. Podria haver guanyat molts diners obrint certes parcel·les de la seva intimitat, però no val la pena.

La col·laboradora d'El Programa de Ana Rosa ha deixat clar que els seus fills no surten a la tele perquè no volen. Ningú no s'imaginava que renunciar a la fama era tan senzill, per això el seu testimoni està tenint tanta repercussió. Els seus seguidors s'han fet ressò de les seves paraules i ressalten el valor del seu testimoni, un testimoni que ha creat escola.

Beatriz Cortázar revela els seus sentiments reals

Beatriz és sinònim de periodisme, no hi ha ningú com ella per fer negoci amb la vida privada dels famosos. En una entrevista que va concedir fa uns mesos va explicar què era realment una notícia, no té res a veure amb el que expliquen. «Una entrevista bona és una exclusiva, sigui per actualitat immediata o perquè aquesta persona mai no parla».

Cortázar té clar quin és el camí correcte, per això els seus responsables cada cop la situen en un lloc més alt. Col·labora amb Ana Rosa Quintana des de fa molt de temps i de mica en mica va guanyant pes a Telecinco. Ara treballa amb Emma García en un programa que promet ser una revolució i Bea, com li diuen els amics, està a l'altura.