Foto de Beatriz Cortázar

Beatriz Cortázar desmenteix els rumors d'amor de Paloma Barrientos

Cortázar dona la cara per Paloma i carrega contra els seus enemics

Beatriz Cortázar ha plantat cara a Sálvame per defensar el seu col·lega de professió. L'espai vespertí va especular amb una nova dona a la vida d'Ortega Cano. Tot i que no van donar el nom en un primer moment, va acabar sabent-se que es referien a Paloma Barrientos.

Aquesta va desmentir de manera categòrica les especulacions, però la guerra està lluny d'acabar. Ara, ha estat Beatriz qui ha donat un cop sobre la taula per defensar la seva amiga i deixar en dubte les informacions que es donen a Sálvame.

▶️ Vídeo del dia

Beatriz Cortázar adverteix que hi haurà demandes

Beatriz manté un enfrontament directe amb els col·laboradors de Sálvame. La cruïlla d'acusacions entre l'espai de Jorge Javier i El programa de Ana Rosa cada vegada va in crescendo. Tot va començar arran de Rocío, contar la verdad para seguir viva i continua avui dia amb la segona part del documental. En aquesta ocasió, ha estat una altra vegada una informació donada per Kiko Jiménez el que ha fet esclatar la periodista. La col·laboradora és una gran amiga d'Ortega Cano i assegura que està cansat que s'especuli sobre la seva vida i s'estaria plantejant posar-ho tot en mans de la justícia.

Beatriz Cortázar
Beatriz Cortázar avisa que hi haurà demanda contra Sálvame | Mediaset

«Sé que està consultant amb el seu advocat tot allò que es pugui demandar i allò que no, està molt cansat que se li segueixi faltant el respecte», ha revelat. Una decisió a la qual també se sumarien els familiars del vidu de 'La Más Grande', Aniceto i Mari Carmen, «disposats a anar fins al final».

Segons es va rumorejar, els Ortega van fer una reunió per confabular contra Ana María. A més, es va assenyalar la filla d'Aniceto i Mari Carmen com l'encarregada de fer unes proves d'ADN per saber si l'extorero era el pare del seu fill. Cosa que hauria molestat molt a la família, decidida a posar fre a tantes especulacions.

«La reunió és falsa i estan molt molestos perquè han posat sobre la taula una persona que és totalment anònima», va comentar Cortázar. «Han posat, no, l'ha posat Kiko Jiménez», ressaltava Joaquín Prat.

Beatriz Cortázar deixa en dubte Sálvame

Beatriz va recollir l'apunt que havia fet el presentador i va aprofitar l'ocasió per tirar per terra a l'ex de Gloria Camila. Sabent d'on sortia la informació sobre la presumpta reunió, Cortázar no va trigar a deixar en evidència el col·laborador.

Sobretot després que digués que Ortega i Paloma tenien una relació més enllà de l'amistat. «Sí, Kiko Jiménez, que també va dir que Paloma era l'amor d'Ortega Cano, la mateixa font», va comentar amb sorna desmentint una vegada més els rumors.

Paloma Barrientos somrient
Beatriz Cortázar desmenteix que hi hagi cap relació íntima entre Barrientos i Ortega Cano | GTRES

Però el malestar de la periodista no s'acabava aquí. Kiko ha estat molts anys a la família de l'extorero i Beatriz no entén per què ara la descriu d'una manera tan allunyada de la realitat. «Sembla que no el coneix, des que es va quedar embarassada Ana María, jo no he parlat amb un home més feliç», va sentenciar.

És clar que la guerra entre Beatriz i Sálvame és més viva que mai. Cal recordar que el mateix Jorge Javier va carregar contra la periodista per la seva opinió al testimoni de Rocío. Cortázar el va posar en dubte i no va sentir cap empatia amb la filla de 'La Más Grande'.

«Una de les grans decepcions de la meva vida ha estat Beatriz Cortázar, jo vaig pensar que era companya, però m'ha demostrat que no», deia el de Badalona. «Per mi, és mala persona», va sentenciar el presentador profundament molest.