Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban i el petó que prova que ell ja té a una altra després de la separació

Belén Esteban no es pot creure que hagi passat pàgina d'aquesta manera

Belén Esteban és molt amiga de la seva companya Anabel Pantoja i l'ha recolzat en tot moment, fins i tot quan es va separar d'Omar. Això no va impedir que també li mostrés a ell el seu afecte públicament després de la ruptura. Tot i això, les coses han canviat notablement d'un temps cap aquí.

▶️ Vídeo del dia

La de San Blás en els darrers mesos ha criticat el canari per les seves entrevistes parlant de la seva ex. I les últimes setmanes ha posat en qüestió que al reality Pesadilla en el paraíso s'estigués acostant ràpidament a Marina. Si això ja no li agradava gens, perquè creia que podria ser part d'una estratègia per ferir Anabel, menys li deu haver agradat veure que els joves ja s'han fet un petó.

Belén Esteban, perplexa davant l'acostament

La col·laboradora de Sálvame s'ha sentit decebuda darrerament pel surfista. No li han agradat les seves entrevistes ni que al reality no deixi de parlar de la que va ser la seva dona. Tampoc no ha acceptat la seva química amb Marina, possiblement perquè creia que era una manera de ferir la seva ex. Sí, ja que ella es va embolicar amb Yulen a Supervivientes ferint-lo a ell, i ara aquest sembla disposat a tornar-li la jugada.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez
Belén Esteban sap que ell ha passat pàgina definitivament | CatalunyaDiari

És cert que des que va començar Pesadilla en el paraíso el canari i l'extronista de MYHYV han flirtejat. Sembla que s'atreuen i no han deixat de 'jugar amb foc', encara que ella el va frenar quan la va voler besar. Ara, però, ha canviat d'opinió.

A la gala d'ahir del reality, vam poder veure la jove dormir abraçada al surfista i, en un moment, es va llançar a fer-li un petó apassionat. I el noi, per a estupefacció de Belén, no va dubtar a seguir-li el joc.

Després d'aquest moment, l'ex de Pantoja no ha dubtat a afirmar a càmera que «Ha estat espectacular. M'ho imaginava així i no em puc queixar perquè, la veritat, és que besa bé». I de la mateixa opinió és Marina, que ha afirmat que «Molt bé, besa molt bé així que genial».

Belén Esteban escolta totes les reaccions

L'ex de Jesulín s'ha quedat estupefacta amb la rapidesa amb què avança la relació entre l'esmentada parella dins del reality. Una relació que, després del petó, ha generat una gran quantitat de reaccions. Potser la més dura ha estat la de Raquel Lozano, la darrera conquesta del canari.

La noia, que ha vist atònita al plató del programa la romàntica escena, ha esclatat sense remei. Ha dit que «A Marina me la crec perfectament i veig que està sentint. Però ell jo sé que abans del concurs ja va preguntar per ella i ho porta tot una mica preparat. [...] Això sí, pot ser que després, després de molt de temps, el tracte porta al contacte. D'ell dubto perquè li diu les mateixes paraules que em deia a mi».

Foto d'Omar Sánchez i Raquel Lozano
Belén Esteban veu com Raquel Lozano deixa clar que no es creu els sentiments d'Omar Sánchez | Europa Press

Aquestes paraules no han estat compartides per tots els presents. Belén Esteban ha pogut veure que Nagore Robles s'ha posicionat en contra d'elles. Ho ha fet manifestant que «Hi ha persones amb qui des del minut u sents una cosa molt forta i n'hi ha d'altres amb les quals no. [...] Jo crec que això últim, que s'incentiva en un reality, és el que està passant a Marina i a Omar. El que estem veient és un amor molt maco i això traspassa pantalles».