Beatriz Cortázar

Beatriz Cortázar perd la por i s'atreveix a explicar l'origen del seu patiment

Beatriz Cortázar parla fort i clar

Beatriz Cortázar no ha tingut cap problema a l'hora d'assenyalar directament l'origen del patiment d'una de les famílies més mediàtiques del nostre país.

Aquest dissabte, 2 de juliol, el museu de Rocío Jurado per fi ha obert les portes. Després de més de 16 anys d'espera, la filla de 'La más grande' ha pogut fer realitat el somni de l'artista.

«És cert que semblava que no arribaria mai el moment, però aquest dissabte es va inaugurar el centre d'interpretació, no el museu, a la seva localitat natal, Chipiona», va anunciar Joaquín Prat aquest dilluns a El programa del verano.

Rocío Carrasco
Ja s'ha inaugurat el museu de 'La más grande' | GTRES

Encara que, com es podia esperar, aquest esdeveniment tan important per al clan Mohedano-Jurado no ha estat exempt de polèmiques. I és que, després de ser durament criticada per la seva família més mediàtica, Rociíto va prendre la decisió de no convidar-ne cap.

«No hi va ser la part mediàtica de la família, però sí l'altra part amb qui Rocío ha tingut tracte durant anys», va assegurar el company de Beatriz Cortázar. Ara, la periodista no ha tingut cap objecció a assenyalar l'origen del conflicte que ha protagonitzat aquesta família durant tants anys.

Beatriz Cortázar parla fort i clar

Durant l'emissió d'aquest dilluns, 4 de juliol, Beatriz Cortázar va assegurar que a la inauguració «no hi va ser la part que vèiem amb l'artista. La família que era sempre a prop seu en els seus viatges, en festes, en reportatges, el seu vidu, els seus altres fills».

Després d'assegurar que no se'l pot anomenar museu perquè «hi ha una sèrie de condicions que no té», la periodista va donar algun detall més sobre aquest centre d'interpretació. «S'obre al públic el dia 7 de juliol i té cinc anys de concessió, fins al 2025, perquè es compta des de dos anys enrere, quan es va fer la llicència».

I encara que ja és una realitat, Beatriz Cortázar no està gaire segura del futur de l'esperat museu . «Ja veurem quin és el futur del centre que s'obre amb tanta polèmica al voltant de la família i amb les absències».

Per part seva, Alessandro Lequio ha assenyalat que no entén com «l'Ajuntament de Chipiona ha pres part en un conflicte familiar».

Beatriz Cortázar
Beatriz Cortázar no té por a l'hora de parlar d'aquest tema tan polèmic | TWITTER (@BEACORTAZAR20)

«L'alcalde no pot tenir en compte que els convidats es portin millor o pitjor i ha d'aclarir si ha convidat fills, germans i vidu de 'la Jurado' que, des del meu punt de vista, haurien de ser-h»", va opinar el company de Beatriz Cortázar.

«Com diu l'alcalde, s'ha obert gràcies a la col·laboració i a la participació de Rocío, per tant la que hi ha de ser peti qui peti és ella», li va rebatre el presentador del format.

«Els agradi o no, Amador va fer una important tasca de classificació de vestits», va assenyalar Pepe del Real, assegurant que hauria d'haver estat convidat. «Però siguem sincers. Si Rocío agafa i diu «us convido», creieu que hi haurien anat?», es va preguntar Sandra Aladro.

Rocío Carrasco
Els companys de Beatriz Cortázar critiquen durament la decisió de Rociíto | EUROPA PRESS

Va ser llavors quan Beatriz Cortázar va voler destrossar la inauguració d'aquest espai cultural. «És veritat que Rocío Jurado no podia ser feliç aquell dia per més que s'hagués inaugurat el seu centre d'interpretació. Perquè, com serà feliç veient que ningú de la seva família hi era, excepte la seva filla?».

«Seria molt interessant conèixer quina és l'opinió de Rocío Jurado, de tot el que ha passat des que va morir, de tot. No només de la inauguració, sinó de tot el que ha passat. Però, lamentablement, no pot ser», va apuntar el company de Beatriz Cortázar al final de la tertúlia.