Imatge de Beatriz Trapote

Beatriz Trapote confessa quina famosa vol conquistar el seu marit

Beatriz Trapote és conscient que Víctor Janeiro desperta passions

Beatriz Trapote fa setmanes que ha tornat a la televisió i ho ha fet per un motiu molt especial. Si ha fet aquest pas és perquè s'ha convertit en defensora del seu marit, Víctor Janeiro, a les gales del 'reality' en què està participant, Pesadilla en el paraíso. Aquest paper ha portat la periodista a descobrir que ell està despertant passions entre alguna concursant.

En concret, ha vist que Daniela s'ha fixat en el torero i està disposada a conquistar-lo. No obstant això, ell, de moment, sembla que no entra en el joc.

Beatriz Trapote descobreix la seva 'rival'

Beatriz Trapote es va casar amb Víctor el 2013, després de sis anys de relació. Fruit del matrimoni han nascut tres fills, que han consolidat una història d'amor que ni les informacions d'infidelitats han aconseguit trencar.

Ella ara el defensa a les gales i no ho té gens fàcil. El seu marit està donant molt poc de joc, tret d'alguna confessió familiar que ha explicat. Tot i això, en l'últim debat ha estat protagonista perquè una altra de les concursants del 'reality', Daniela, 'perd la xaveta per ell'.

Beatriz Trapote ha vist que la concursant ha preguntat a Israel el color de l'aura del torero i, en indicar-li que és blanca, ha dit: «Ai, el meu Víctor. Jo em quedo amb el meu emperador, l'emperador de Ubrique i espero que Trapote no es posi gelosa. Que vagi amb compte, perquè on poso l'ull, poso les urpes».

Beatriz Trapote es pren de broma la situació

La dona de Janeiro ja era conscient que Daniela tenia interès en el seu marit, ja que ja ho havia deixat de manifest en programes anteriors. Tot i això, ara ha vist que sembla que està disposada a fer algun pas per conquistar-lo. Malgrat tot, Beatriz continua estant tranquil·la i s'ha pres de broma la situació.

Així, sobre això, ha manifestat a plató: «A mi m'encanta Requena, és graciosíssima. Hi té un punt molt bo i m'encantaria que Víctor entrés una mica en el joc. Sí, que agafés el capot i li seguís el rotllo».

El presentador, Ion Aramendi, ha estat molt directe i li ha preguntat: «Tu creus que ella li agradaria si no estiguessis tu?» I Beatriz Trapote ha respost: «Bé, doncs potser. A ell li agraden les dones amb caràcter, no passa res». Llavors ha fet una confessió inesperada: «Però ella hauria de passar el vistiplau de la senyora Carmen Bazán. Les coses com són. Per estar amb ell, Carmen ha de donar l'aprovat».

Un comentari amb què Beatriz ha deixat de manifest que la matriarca dels Janeiro ha d'aprovar les parelles dels seus fills. Si no ho fa, no hi ha futur a la relació. Trapote li té un afecte especial a la mare del seu marit, tal com ha reconegut en una entrevista recent, ja que s'hi ha referit com a «una segona mare».

En aquesta entrevista, emesa a Socialité, no ha deixat en molt bon lloc Jesulín. Beatriz Trapote ha dit: «Víctor és l'ullet dret de tots els seus germans, l'intocable, el nen petit. Humberto i Carmen sempre estan per a ell, però Jesús està molt ocupat darrerament. Ell sempre escolta els altres, però quan té els seus problemes no ho diu».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp