Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Beatriz Trapote

Beatriz Trapote revela el que Víctor Janeiro sent per Belén Esteban

Beatriz se sincera com mai per a sorpresa de la col·laboradora

Beatriz Trapote està sent un dels pilars fonamentals del seu marit, a qui ha donat suport des de fora quan es va embarcar al 'reality' Pesadilla en el Paraíso.

Beatriz Trapote ha defensat al seu marit, que es va ficar a la gran final de dimecres 21 de desembre.

Així, Víctor va ratllar a gran altura en un concurs que no va ser gens senzill. Els concursants han viscut en una granja uns quants mesos intentant superar durs obstacles que els va posar el programa. I el destre ha sortit airós de tots ells.

Foto de Víctor Janeiro a 'Pesadilla en el paraíso'
Beatriz Trapote està orgullosa del pas del seu marit per 'Pesadilla en el Paraíso' | Mediaset

Víctor es va erigir al pacificador d'aquesta primera edició de Pesadilla en el Paraíso i la seva bona feina amb les tasques de la granja li han fet ser un dels millors.

Beatriz Trapote agraeix les paraules de Belén sobre el seu marit

És tant el suport que ha tingut Víctor Janeiro des de fora del 'reality', que fins i tot Belén Esteban, una de les grans enemigues del clan Janeiro, li ha donat suport. Aquesta deixava a tots sense paraules en defensar fèrriament el seu excunyat i espòs de Beatriz Trapote.

«Vull que guanyi Víctor Janeiro, és l'únic que s'ho ha currat i ha treballat de debò» ha opinat davant les càmeres de Sálvame. «Diuen que no parla, però no és que no parli és que no li agraden les mogudes d'aquesta casa de bojos», va sostenir.

Beatriz Trapote y Víctor Janeiro a Telecinco
Beatriz Trapote y Víctor Janeiro han demostrado ser una gran pareja | TELECINCO

«És l'únic que ha treballat, netejat, aguantat les baralles i que hi ha estat», incidia Belén davant la mirada atenta de la resta de col·laboradors.

A més, Belén ha deixat clar que no té res a veure l'opinió que tingui sobre ell en aquest concurs amb la relació personal que mantingui amb el torero.

La 'princesa del poble' va lloar el seu excunyat pel seu bon paper

Per si no n'hi hagués prou, Belén també posava en valor la seva dona, Beatriz Trapote. «Ha tingut una defensa molt bona del seu marit, però no tinc contacte amb ella», aclaria sens dubte la de Paracuellos.

Aquestes paraules provocaven la reacció de Beatriz Trapote, qui li ha donat les gràcies sense cap mena d'objeccions malgrat que Belén no cau gens bé a la família Janeiro.

Víctor Janeiro i Belén Esteban
Víctor Janeiro i Belén Esteban | Catalunya Diari

«Va ser una autèntica sorpresa, em vaig alegrar moltíssim i jo crec que la Belén estima moltíssim al Víctor. Ella va dir que no anava dins del personal, però no hi ha dubte tot el que han viscut. Ell sempre l'acompanyava i anava amb ella a tots els llocs», ha dit la periodista.

Beatriz Trapote confirma el que realment sent el seu marit per Belén

«Ella sap que Víctor és molt bona persona, i sé que Víctor té molt d'afecte a Belén. Ell sempre la recorda amb molt d'afecte, tant a ella com a la seva família».

«I crec que Víctor estarà encantat que algú amb tant de poder de massa li hagi donat suport i és tota una alegria», ha dit l'exreportera.

Hores més tard d'aquestes declaracions, Belén ha respost al plató de Sálvame i ha volgut aclarir certs aspectes sobre les seves paraules sobre el germà de Jesulín.

El que tothom esperava és el que ha confirmat Belén en ple directe. «Jo no tinc relació amb ells. Entenc que ella parli així i els ho agraeixo.», ha comentat.

«No ho faig perquè ella m'agraeixi absolutament res. Ho torno a repetir: soc molt justa i per a mi, el que ha de guanyar demà es diu Víctor Janeiro», ha sentenciat la madrilenya.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp