Foto de Juan y Medio mig somrient en un photocall.

Juan y Medio revela si és el xicot de la presentadora més famosa del moment

Fa mesos que Juan y Medio és l'objectiu de diversos rumors per la possible relació

Juan y Medio és un dels presentadors més estimats de la televisió i també és un dels més gelosos amb la seva intimitat. Tant és així que només sabem que va tenir una relació sentimental amb la cantant Lolita.

Tot i que des de fa mesos es rumoreja que podria estar sortint amb una companya de feina que viu ara un bon moment professional, Eva Ruiz.

I precisament sobre aquesta dona se li ha preguntat ara a l'almerienc en una entrevista. La resposta no ha pogut deixar més lloc a l'especulació.

Juan y Medio assumeix els rumors d'una nova relació

L'excunyat de Rosario Flores fa anys que és al capdavant del programa de Canal Sur La tarde, aquí y ahora. Un espai de gran èxit a la cadena andalusa en què té com a companya Eva Ruiz.

Fotomuntatge de Juan y Medio amb Eva Ruiz
Juan y Medio sap que fa temps que se'l relaciona amb Eva Ruiz. | CatalunyaDiari
 

La complicitat que hi ha entre ells i que traspassa la pantalla és el que ha provocat que sorgeixin rumors. Sí, que hi hagi especulacions sobre què són parella. I sobre això han estat preguntats tots dos ara en una entrevista que han concedit a la revista Semana.

Pel que fa a aquest possible idil·li, Juan ha afirmat: «Jo no m'escandalitzaré pel que es digui. Si tu et dediques a una cosa pública, has de respectar l'opinió pública».

La seva resposta ha estat molt evasiva i no ha fet que els rumors desapareguessin. Simplement ha deixat clar que accepta que hi hagi rumors, però que no entrarà al tema.

Tot i això, Eva ha volgut anomenar les coses pel seu nom, però les seves paraules segur que continuaran incentivant els rumors. I és que ha exposat: «Només ell i jo sabem què va passar o què passarà entre nosaltres. No hem confirmat mai els rumors», però tampoc els han desmentit.

Vaja, que no ho neguen, però tampoc ho afirmen, de manera que segur que se seguirà parlant d'aquesta possible relació. I, si fos certa, no hi hauria cap problema, ja que cap dels dos té parella que se sàpiga. Això sí, mentre que ell mai no s'ha casat i no ha tingut descendència, ella està separada i és mare de dos fills.

Juan y Medio viu una etapa plena, com ella

L'andalús sembla que està vivint una fase de la seva vida molt feliç, professionalment parlant. Sí, perquè a l'èxit continuat del seu programa a Canal Sur se li ha sumat una bona audiència amb l'espai Dúos increíbles a TVE. Un format que ha conquerit els espectadors, oferint música en directe i algunes de les millors veus de la història del país.

Fotomuntatge de Juan y Medio i Eva Ruiz.
Juan y Medio i Eva Ruiz viuen un bon moment professional. | CatalunyaDiari
 

Juan és conscient que Eva també està pletòrica en l'àmbit laboral. A més de triomfar amb l'espai que comparteix amb ell, ara, una vegada més, farà les Campanades a la cadena autonòmica andalusa. Acomiadarà l'any des d'Estepa i ho farà amb la companyia dels actors Alberto López i Alfonso Sánchez, més coneguts com Los Compadres.

Ella està encantada amb aquest projecte i així ho ha revelat a l'esmentada entrevista a Semana. «Estaré amb dos grans actors amb qui he descobert que tinc un feeling brutal. Hi haurà molt de perill, però també molta diversió, cinema, humor i glamour».

Juan y Medio seguirà segur les Campanades d'Eva Ruiz per donar-li la benvinguda al nou any. Un 2023 en què es podria confirmar la suposada relació que mantenen si els 'enxampen' en una actitud que aclareixi qualsevol dubte. Caldrà esperar, però tot podria passar, ja que la premsa té molt d'interès en aquest idil·li.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp