Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez

Begoña Gómez reconeix que han deixat la casa buida perquè pateixen per la seguretat

Begoña Gómez només vol el millor per a la seva família

Begoña Gómez i el seu marit han decidit deixar casa seva totalment buida per un motiu de pes. I és que tots dos estan d'acord que és el millor per a la seva seguretat.

El 2 d'agost passat, i després de reunir-se amb el rei Felip VI al palau de Marivent (Mallorca), el president del Govern espanyol i la seva dona van començar oficialment les vacances d'estiu.

Begoña Gómez
Begoña Gómez i el seu marit només pensen en les seves filles. | GTRES
 

Segons s'ha publicat a diversos mitjans de comunicació nacionals, el líder del PSOE deixarà totes les seves responsabilitats fins al pròxim 23 d'agost. Durant aquest temps, Pedro Sánchez i Begoña Gómez gaudiran amb les seves filles Ainhoa i Carlota d'uns dies allunyats de la capital.

Ara acaba de sortir a la llum els motius que han dut el matrimoni a abandonar la seva residència de vacances habitual. I és que, aquest any, han escollit La Mareta (Lanzarote) per passar temps en família.

Begoña Gómez explica els motius

Begoña Gómez i el seu marit han tornat a escollir aquesta espectacular residència de Patrimoni Nacional per passar les seves vacances d'estiu. Des de fa uns anys, Sánchez ha convertit aquest destí en el seu lloc de descans.

I, encara que altres anys també han gaudit de la residència Las Marismillas, aquest estiu han descartat Doñana dels seus plans.

L'habitatge que ha quedat totalment deshabitat és el que el matrimoni té a la ciutat de Mojácar, Almeria. I és que des que el marit de Begoña Gómez va aconseguir la presidència l'any 2018 no se'ls ha tornat a veure per allà.

El diari digital El Español ha tingut l'oportunitat de parlar amb diversos habitants de la zona, que els han assegurat que la casa continua formant part del seu patrimoni.

Fotomuntatge de Pedro Sánchez i la seva dona Begoña Gómez
Begoña Gómez i Pedro Sánchez han canviat de lloc de vacances. | CatalunyaDiari
 

«La casa segueix sent propietat seva, però fa molt de temps que no es veu cap mena de moviment. L'apartament, fins on sé, està tancat la major part de l'any», els ha assegurat el que va ser un dels veïns de Begoña Gómez i Pedro Sánchez.

El 2001, el polític i la seva dona van comprar aquest apartament en una de les zones de muntanya de la localitat. Durant tots aquests anys, era habitual trobar-te la família de Begoña Gómez  en aquesta ciutat costanera, però quan Sánchez va entrar a la Moncloa van haver de canviar els seus hàbits.

Des d'aleshores, el president del Govern espanyol no ha tornat a Mojácar de vacances, «tot i que es diu per alguns locals del poble que les seves filles i Begoña sí que han vingut almenys una vegada».

Segons va poder saber Jaleos del corazón en aquell moment, Pedro Sánchez va comprar aquest habitatge després de conèixer les meravelles de la zona pel seu oncle, amb qui va passar diversos estius allí.

I, malgrat no tenir grans luxes, l'habitatge disposa d'unes vistes impressionants tant de Mojácar com de les seves precioses platges. A més, aquesta residència compta amb una piscina situada a dalt de tot de l'edifici.

Begoña Gómez i el seu marit li tenien molt d'afecte a aquest habitatge, però quan Pedro Sánchez va arribar a la presidència del Govern va haver de deixar de gaudir-ne.

Imatge de Pedro Sánchez i la seva dona Begoña Gómez.
Begoña Gómez i el president del Govern espanyol troben a faltar la seva residència durant les vacances. | Europa Press
 

«Sempre va voler tornar, però li van desaconsellar per seguretat. L'operatiu seria massa molest», ha assegurat una font del diari. «Cal tenir en compte que ja no ve el líder del PSOE, sinó el president del Govern espanyol, i el que cal evitar és qualsevol intromissió incòmoda».

«Probablement, per estalviar al poble possibles molèsties, la família no vindrà. De totes maneres, com a president, Pedro pot disposar d'algunes residències de Patrimoni Nacional. Allà estaran més còmodes», ha assegurat tot seguit.

Per acabar, aquest confident ha deixat molt clar que ni Begoña Gómez ni el polític «tenen intenció de desfer-se de l'habitatge».