Gema Aldón

Gema Aldón coneix el motiu que l'obliga a callar en mig de la guerra familiar

Gema opta pel silenci

Gema Aldón s'ha convertit en l'única portaveu de la seva mare. Amb Ana María desapareguda del mapa, és la seva filla la que informa sobre com es troba i com afronta la crisi matrimonial. La jove va fer la seva aparició estel·lar al Deluxe, però la veritat és que es va mostrar molt prudent a l'hora d'aprofundir en els problemes de la seva mare.

Semblava que érem davant del ressorgiment d'un nou personatge, però últimament Gema sembla haver optat pel silenci. Una cosa que crida molt l'atenció i que podria indicar un possible desacord amb Ana María. Tot i això, la realitat és ben diferent i la filla de la dissenyadora té motius de pes per no continuar parlant.

Gema Aldón fa cas i guarda silenci

Gema Aldón va decidir aparèixer a televisió per mostrar públicament el seu suport a la seva mare. Segons va deixar caure, Ana María havia estat víctima de menyspreus per part de la família d'Ortega que han acabat per passar-li factura.

La seva entrevista al Deluxe, tot i que va ser més fluixa del que s'esperava, va donar pistes sobre com era la vida de la dissenyadora. Una vida sota l'ombra de 'La más grande', on mai no li van donar el seu lloc a la casa conjugal.

Imatge de Gema Aldón.
Gema Aldón, obligada a guardar silenci. | Telecinco
 

Finalment, tot això ha acabat per passar factura a la de Sanlúcar i la seva filla Gema no va trigar a sortir a ajudar-la. Va assegurar que la seva mare no estava bé, encara que ara sembla que es va recuperant. «La meva mare va a poc a poc, s'està recuperant i de mica en mica va estant millor, almenys ja torna a tenir les seves xarxes», va explicar fa poc.

Aquesta és l'última vegada que Gema es va pronunciar sobre l'estat d'Ana María i sobre els conflictes familiars. La jove ha optat pel silenci i el seu posicionament ha cridat molt l'atenció.

Li ha recriminat la dissenyadora que es fiqui en els seus problemes amb Ortega? Ha estat Gloria qui li ha parat els peus? Sembla que tot respon al desig de la mare de rebaixar una mica l'interès mediàtic.

Gema Aldón s'aparta del mig

Gema Aldón ha fet cas a la petició de la seva mare i ha decidit no continuar parlant sobre els seus problemes. L'últim cop que Ana María va ser vista el seu estat de salut va cridar molt l'atenció i va incrementar la preocupació.

Visiblement cansada de l'assetjament de la premsa, l'única cosa que desitja la de Sanlúcar és un moment de tranquil·litat. És la millor manera de poder centrar-se en la seva recuperació, però els continus rumors sobre el seu matrimoni compliquen molt les coses.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Gema Aldón s'aparta per protegir la seva mare. | CatalunyaDiari
 

Tampoc ajuda que la seva filla es pronunciï davant dels mitjans, encara que només sigui per defensar-la. Això dona peu a noves especulacions i, sobretot, a enfrontaments familiars que ara no tenen forces per suportar.

La mateixa Ana María ha declinat fer cap mena de declaració i guarda silenci davant de tot el que s'està comentant d'ella i del seu matrimoni. Un consell que, segons apunten, podria haver-li donat l'equip professional que s'encarrega de la seva recuperació.

Ana María Aldón
Ana María necessita que Gema no entri en polèmiques. | Telecinco
 

Un advertiment que s'hauria fet extensible a Gema Aldón, demanant-li que guardi silenci i que prengui distància amb els seus problemes matrimonials. Suposaria un pas més per superar aquest moment complicat i una manera d'evitar nous conflictes.

A més, no només ajudaria amb això la seva mare, sinó també la resta d'éssers estimats d'Ana María que pateixen els danys col·laterals. De moment, la jove sembla haver acceptat aquest consell i va declinar participar a Pesadilla en el paraíso i coincidir, així, amb Gloria. El que, sens dubte, afegiria més estrès i dolor a la seva mare.