Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban diu 'prou' a Jorge Javier i la gent demana que Telecinco actuï

La col·laboradora va demanar a Jorge Javier que rectifiqués les seves paraules

Dissabte passat va tenir lloc la reconciliació entre Jorge Javier Vázquez i María Teresa Campos. Tots dos presentadors tornaven a veure's les cares 4 mesos després del dur enfrontament que van protagonitzar quan la matriarca del clan Campos tingués una actitud desafiant durant una entrevista al 'Deluxe' i li va llançar una sèrie d'improperis al català.

Des d'aleshores no havien tornat a coincidir en un plató de televisió fins al dissabte, 30 de gener, quan María Teresa Campos va seure de nou en 'Sábado Deluxe' i tots dos van llimar asprors. No obstant això, Jorge Javier Vázquez no va comptar amb què Belén Esteban es convertiria en una de les protagonistes de la nit en rebel·lar-se contra ell en ple directe.

Belén Esteban s'enfronta a Jorge Javier Vázquez

Durant l'entrevista que van mantenir Jorge Javier i María Teresa va sortir a la llum el nou programa que la malaguenya té entre mans anomenat 'La Campos Móvil'. Aquest es tractaria d'un camió reconvertit en plató de televisió que recorrerà els carrers mentre té lloc diverses entrevistes a nombroses cares conegudes.

Jorge Javier va voler saber a quin personatge li agradaria entrevistar i María Teresa Campos va confessar que sentia un gran interès per entrevistar Pedro Sánchez, a qui ja va entrevistar fa anys abans que es convertís en president. Va ser llavors quan el de Badalona no va dubtar a dirigir-se a Belén Esteban: «Et passa el mateix que a Belén, que li encanta Pedro Sánchez», va dir amb ironia sabent les preferències polítiques de la col·laboradora.

Aquest comentari va fer que l'ex de Jesulín de Ubrique saltés i interrompés la conversa entre els dos presentadors per deixar-li clar a Jorge Javier el que pensava al respecte. «Perdona, Jorge», va començar dient Belén visiblement molesta. «He de dir que he votat a socialistes. Tu m'has posat això de 'Cayetana' i estàs molt equivocat», li va aclarir la col·laboradora referint als seus ideals polítics.

«T'ho vaig dir una vegada i no et vaig mentir: he votat a Ciutadans, al PP i al PSOE. Però si em dius el que opino de com està ara, no parlarem d'aquest tema», va sentenciar Belén Esteban advertint a Jorge Javier que per aquí no fos, ja que no tenia intenció de debatre sobre política amb ell. El presentador es va mostrar sorprès per la negativa de la seva companya d'entaular un diàleg amb ell, però Belén Esteban va insistir: «Em nego a parlar amb tu de política i del rei», va dir de manera rotunda.

Kiko Matamoros, que assistia amb humor a la conversa entre Belén Esteban i Jorge Javier, va voler aportar el seu granet de sorra davant la confessió de la seva companya: «La pregunta és per què no has votat a Falange també», va dir de manera sarcàstica. Però, Belén va fer cas omís i no va contestar a la provocació de Matamoros.

La política separa Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez

No és la primera vegada que Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban discuteixen per culpa de la política. I és que entre ells és evident la diferència d'ideals que existeixen, i la col·laboradora ha après a força de menyspreus i enfrontaments que a 'Sálvame' és millor no posicionar-se en un bàndol polític concret.

La gestió de la pandèmia que està fent el Govern, va ser precisament la raó que entre tots dos es produís una de les baralles més gran i mai viscuda fins ara al plató de 'Deluxe'. Tot va succeir el passat mes de juny, on va acabar amb Jorge Javier abandonant les instal·lacions de Telecinco i va ser durant aquesta discussió quan el presentador va qualificar de 'Cayetana' a Belén Esteban: «Deixaràs de ser la 'princesa del poble' per a convertir-te en una Cayetana?», li va preguntar Jorge.

Aquesta discussió va suposar un abans i un després en la relació de Jorge Javier i Belén Esteban que encara sembla no haver cicatritzat, tenint en compte les últimes declaracions de l'ex de Jesulín de Ubrique. I és que la col·laboradora té clar que es mantindrà ferm en la seva idea i no pensa tornar a parlar de política a 'Sálvame'.

Una cosa que molts espectadors han interpretat com una manera de censura per part de Jorge Javier i han sigut molts els missatges en les xarxes socials on els usuaris s'han queixat de la manera en què el presentador es dirigeix a aquells col·laboradors amb els quals no comparteix ideals polítics, arribant a un enfrontament i a una negativa a què al programa es qüestioni a l'actual Govern.