Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

Belén torna a carregar contra Jesulín per la seva filla Andrea: «Pocavergonya»

Belén Esteban es farta després d'una nova indirecta de Jesulín de Ubrique sobre la seva filla

Nou enuig de Belén Esteban per culpa de Jesulín de Ubrique, dins d'una llarga història de desavinences entre un i l'altre que sembla no tenir fi. La 'princesa del poble' reapareixia a 'Sálvame' després de dues setmanes fora del programa arran d'una altra baralla amb Jorge Javier Vázquez. Esteban tornava al seu programa amb tota la força del món i així ho va demostrar un cop més per referir-se al pare de la seva filla.

La col·laboradora de 'Sálvame' sembla haver perdut la paciència pel que fa a Jesulín, tot i que en els últims anys, Belén ha preferit mantenir-se al marge de les polèmiques amb el torero i la seva dona, María José Campanario. Però a Belén li arriben comentaris i ha de comptar fins a deu per no esclatar en directe. «Voleu que us digui una cosa? I segurament em renyin: a mi no em fa mal, fa mal a una altra persona», assegurava la col·laboradora, al·ludint indirectament a la seva filla, Andrea Janeiro.

«Fins aquí, i diré el que em doni la gana»

Hi ha algun aspecte que ha fet canviar el discurs de Belén pel que fa al pare de la seva filla. La col·laboradora  ha pres la decisió que el millor és desfogar-se i dir «fins aquí i diré el que em doni la gana. L'altra persona ja no calla, així que no tibi la corda. La meva filla no es manifestarà mai a la televisió perquè ho ha triat ella, però jo l'únic que dic és que ja no és una nena, és una dona», sentenciava.

Amb aquestes declaracions, la col·laboradora de 'Sálvame' feia veure a tota l'audiència que la seva filla ja ha madurat i comprèn tot el que passa al seu voltant, i especialment sobre l'actitud que mostra el seu pare cap a la jove. Belén afirmava que «només sabem les coses ell, la seva dona, perquè està al costat, la seva filla, jo i Miguel. A la meva mare no li expliquem les coses perquè no pateixi».

La gota que ha fet vessar el got i per la que vam veure aquest dilluns saltar de nou a Belén Esteban han estat les paraules de Jesulín de Ubrique en les quals valorava que era un bon pare. Després d'escoltar a Jesulín, la col·laboradora pateix pensant en el que ha hagut de passar la seva filla i l'escassa atenció que ha rebut per part del seu pare.

«Quina pocavergonya... No em temptis»

«Serà pare per dos fills, perquè la seva filla gran no la coneix i mai l'ha portat a l'escola. Jo respecto, i molt bé per ell, que sigui bon pare per dos fills, però és que no n'hi ha dos: n'hi ha tres. Per cert, que li pregunti la gran periodista Isabel Gemio quants anys fa que no veu a la seva filla. O què li va donar per Reis l'últim Nadal, que en 21 anys mai li ha fet Reis. Aquest dia que estava a 'Gran Hermano', d'allà a casa meva es triga 15 minuts, per què no va anar-hi? Perquè jo no hi era... », relatava Belén en un to molt alt.

Finalment, en el moment que semblava estar tot més calmat, Belén va tornar a parlar i va dir la frase més forta de la tarda sobre Jesulín de Ubrique  «Quina poca vergonya... No em temptis», concloïa la tertuliana.