Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Mila Ximénez reapareix a 'Sálvame' i confessa com està: «Si la cosa es complica...»

La col·laboradora té molt clar els passos que vol donar a partir d'ara

Avui, Mila Ximénez ha tornat a 'Sálvame' després d'estar un mes completament desapareguda de l'escena pública. Recordem que la col·laboradora es troba tractant-se d'un càncer, que li van detectar fa uns mesos en plena pandèmia. En aquell moment, la col·laboradora feia uns dies que no anava a treballar, a causa d'uns forts dolors i que es van fer visibles en una emissió de 'La última cena', en què la col·laboradora apareixia estirada a terra, intentant calmar un dolor molt fort que patia.

Els companys de la tertuliana l'esperaven amb moltes ganes, i avui ha tornat tapada amb un mocador, simulant ser un testimoni protegit del programa, per minuts més tard, treure's aquest complement i destapar-se la cara davant tots els seus companys de 'Sálvame'. La col·laboradora ha tornat lluint un mocador groc i amb els cabells recollits, amb la intenció de sincerar-se amb tots els seus companys i també amb els espectadors del programa.

Mila ha explicat que està feliç de tornar al programa, ja que ha confessat que ha passat tot aquest mes postrada en un llit sense poder-se moure i això l'ha fastiguejat per complet. Ara, recuperant mínimament les seves rutines, Ximénez torna a estar activa i podrà relacionar-se amb gent, cosa que li ha estat impossible a causa de la pandèmia i al risc afegit amb què compta per la malaltia que està travessant.

La col·laboradora s'ha obert en canal i al costat del seu bon amic Jorge Javier Vázquez, ha volgut compartir algunes reflexions referides a la seva malaltia i que han deixat a tothom al·lucinat. Mila ha explicat que durant aquests dies ha estat veient alguns fragments del programa de Jordi Évole amb Pau Donés, i que quan va veure al cantant caminant amb els tubs al nas, ella va dir en veu alta que així no es veuria i que si això anava a pitjor, canviaria els seus plans de futur.

Ximénez ha dit que si la malaltia comença a vèncer-la, prendrà la difícil decisió de paralitzar el seu tractament i començar a viure el temps que li quedi, sent molt conscient que potser aquest és curt i amb moltes coses encara per fer. La col·laboradora té clares les seves prioritats i entre aquestes no es troba viure els efectes de la malaltia durant molt de temps.

La col·laboradora ha dit que si arriba el moment en què li diuen que el seu tractament no està funcionant, vol deixar-ho i no donar-li una nova oportunitat. Sap que això la col·locarà en la tessitura de viure sense cap tractament i que per tant, la seva vida pot durar menys del previst. Per aquest motiu, ha dit que si això passa, se n'anirà a viure a la muntanya, treballarà tot el que pugui per divertir-se i estarà al costat de la seva família fins que les seves condicions ho permetin.

El tractament que està enfonsant a Mila

A més de la quimioteràpia, Mila ha admès que està seguint un tractament molt dur i que l'obliga a estar amb una gorra a molts graus sota zero durant algunes hores al dia. Això serveix per intentar frenar la caiguda de cabells i per a això s'ha de sotmetre a aquests passos molt durs i que han acabat de trencar l'estabilitat de la tertuliana.

De moment, Mila no ha explicat si el seu retorn representarà la seva tornada definitiva al programa o si bé, només acudirà a treballar en moments puntuals i alternant-ho amb les seves cures mèdiques. Jorge Javier Vázquez, coneixedor de l'estat de salut de la seva amiga, ha volgut treure ferro a l'assumpte i li ha recomanat a Ximénez que no basi la seva mala experiència amb el primer tractament amb els quals començarà a partir d'ara. Esperem que tot segueixi el seu camí i la col·laboradora es recuperi molt aviat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.