Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos en un plató de televisió

Terelu Campos tria un vestit curt per tornar a Telecinco i li surt malament

Aquest és l'estilisme televisiu més criticat de la col·laboradora fins al moment

Terelu Campos en un plató de televisió
Terelu Campos tria un vestit curt per tornar a Telecinco i li surt malament. | GTRES

Un cop més, i per no perdre el costum, Terelu Campos torna a estar en boca de tots. Especialment, en la dels seus seguidors en xarxes socials, però, sobretot, en la dels seus 'haters'. El seu últim estilisme per al programa 'Viva la vida' ha rebut nombroses crítiques —amb faltes de respecte incloses— per part d'alguns usuaris de la xarxa social Instagram.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Fa uns dies, la filla petita de María Teresa Campos estrenava un nou 'look' en el seu cabell, donant un nou aire amb un color ros platí. Aquest el va compartir en xarxes socials i va rebre quantitat de comentaris, bons i dolents. Ara torna a estar en el punt de mira per l'atrevit vestit que ha lluït en les últimes hores. Un conjunt que no ha passat desapercebut per a ningú.

De fet, com la majoria de les ocasions, Terelu ha volgut compartir el seu 'look' primaveral a través del seu perfil d'Instagram, però el resultat no ha estat precisament positiu. «Què us sembla el meu 'look' d'avui per 'Viva la vida'?», aquest és el missatge que la col·laboradora va compartir a les seves xarxes socials, interessant-se per l'opinió dels seus seguidors.

Un 'mini' vestit blanc que deixa sense paraules als espectadors

A més, en la publicació que ha fet a la xarxa social, Terelu ha aprofitat l'ocasió per etiquetar i explicar que el vestit és de Zara, afegint que l'estilista que havia escollit el vestit més criticat de tots els temps era Paz Mallavia.

La col·laboradora de Telecinco es tirava a la piscina preguntant directament a l'audiència si els agradava l'estilisme. La majoria de les respostes han estat fora de to i força despectives cap a Terelu Campos. A la fotografia es pot observar a l'ex de 'Sálvame', al plató del programa dels caps de setmana de 'Mediaset', i des de fa uns mesos el seu plató i lloc de treball, molt feliç i somrient, presumint de nou pentinat i d'un ajustat 'mini' vestit blanc.

Els 'haters' en contra del 'look' de Terelu: «Els genolls et delaten»

«Ja tenim una edat Terelu. Els genolls els hem de tapar», «Maca, els genolls tapats», «Els genolls et delaten», «A aquestes edats els vestits tan curts no senten bé», «Et creus que tens 20 anys» o «Ridícula, pallassa» són algunes de les moltíssimes crítiques que la col·laboradora de Telecinco ha encaixat per aquest conjunt. Unes crítiques davant les quals Terelu Campos ni s'ha pronunciat ni s'espera que ho faci.

Després de tots els comentaris en la seva publicació sobre els genolls, molts es pregunten: decidirà passar pel quiròfan i retocar-se els genolls? Avui en dia, millor deixar sobre la taula aquesta opció, ja que les Campos mai deixen de sorprendre, tot recordant que, no fa gaire, va deixar a tots sorpresos dient que es treia el greix dels braços per estar perfecta per a l'estiu. D'aquesta manera, la família Campos fent el que millor sap: operar-se.

Com si Terelu Campos no tingués ja prou enrenou sobre, ahir, a 'Viva la vida' confessava haver tocat fons per culpa del conflicte que mai acaba entre la seva filla, Alejandra Rubio i la seva germana, Carmen Borrego. Només una setmana després d'haver explicat en aquest mateix programa que tornava a respirar tranquil·la després que la seva filla i la seva germana s'haguessin assegut cara a cara per aclarir els seus conflictes, tia i neboda han tornat a enfrontar-se en un plató i Terelu no ha pogut aguantar més i ha explotat en directe.