Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lolita Flores fent-se una selfie amb la mascareta a l'interior d'un cotxe

Lolita Flores, colpida per la mort d'Enrique San Francisco: «Estic molt malament»

La germana de Rosario confessa estar 'molt malament' després de la pèrdua d'Enrique San Francisco
Lolita Flores fent-se una selfie amb la mascareta a l'interior d'un cotxe
Lolita Flores, colpida per la mort d'Enrique San Francisco: «Estic molt malament» | Catalunya Diari

Enrique San Francisco moria aquest dilluns, 1 de març, amb 65 anys a l'Hospital Clínic de Madrid, on estava ingressat des de feia poc més d'un mes a conseqüència d'una pneumònia bilateral severa que es va anar complicant amb el pas de les setmanes en sorgir una soca bacteriana.

Després del xoc de la seva mort, molts han sigut els famosos que han volgut donar-li el seu últim adeu al tanatori. Un dels rostres més esperats era el de Lolita, germana de Rosario, que va ser un dels amors de joventut del desaparegut actor espanyol. Lolita Flores ha aparegut pel tanatori per acomiadar-se de l'home que tan bé va conèixer en vida.

«Li recordaré amb afecte», ha confessat Lolita

La filla de Lola Flores era una de les persones que millor sabien sobre la vida de l'actor espanyol, ja que Quique era molt amic del seu germà, Antonio, i va ser xicot de la seva germana Rosario, que no va poder ser present al tanatori madrileny per acomiadar l'intèrpret.

Bastant afectada, l'artista ha admès que està «malament, molt malament» després de la mort de San Francisco, i ha dit que no esperava que tot acabés així. «El recordaré amb afecte», ha confessat Lolita abans d'entrar al tanatori.

Lolita explicava que Rosario estava fora de la capital d'Espanya i li ha sigut impossible acudir a acomiadar al seu ex de fa diverses dècades. «Ha estat un pal per a tota la família. Tota la família el recordarà amb moltíssim afecte», ha recalcat embargada per l'emoció i a punt de plorar. A més de Lolita, molts amics i coneguts l'han acomiadat a través de les xarxes socials en forma de missatges d'afecte i admiració per l'actor.

Nombroses mostres d'afecte després de la mort d'Enrique San Francisco

Entre els VIP que han deixat el seu missatge de reconeixement a Quique San Francisco, ha estat el col·laborador de 'Sálvame', Kiko Matamoros. El tertulià del cor mantenia una forta relació d'amistat amb el difunt i ha reflectit la seva tristesa en aquest missatge: «Quina tristesa ens deixes i quanta nostàlgia. Gràcies per tants moments inoblidables i per l'amistat que em vas regalar, estimadíssim amic. Sempre viuràs en el meu record».

Un altre VIP com Kiko Rivera també ha recordat a l'actor espanyol. El fill d'Isabel Pantoja ha expressat a Instagram el molt que admirava a San Francisco: «Estimat amic avui és un dia trist per a tots. Però tu vas saber gaudir de la vida a la teva manera i així eres feliç. T'envio una abraçada cap al cel perquè segur que hi caminaràs. Descansa en pau, amic».

Enrique San Francisco ha estat un actor polifacètic, que ha treballat en tots els terrenys professionals, sigui al cinema, la televisió o el teatre, a més d'haver sigut un gran monologuista en els últims anys. Recordant el seu humor l'ha homenatjat el presentador Jordi Évole al seu compte de Twitter: «Per Quique San Francisco. Per tantes rialles. Gràcies», deia el 'tuit' del periodista.

El món de la política també ha recordat a Quique San Francisco a les xarxes socials com, per exemple, Ignacio Aguado o Inés Arrimadas han estat alguns dels diputats que han deixat alguna mena de missatge de record per al desaparegut actor.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

A més, el món de la música no ha estat menys i figures de la talla d'Alejandro Sanz lamentaven profundament la pèrdua de San Francisco: «Ens has regalat una cosa molt valuosa, rialles i més rialles. Descansa en pau, Quique San Francisco». En el mateix punt està David Bustamante, que ha lamentat aquesta pèrdua: «Descansa en pau, amiguet. Se'n va un gran professional i una gran persona...».