La col·laboradora de televisió Mila Ximénez passejant amb mascareta per Madrid, 2020

5 famosos que ho han deixat tot per estar al costat de Mila Ximénez mentre lluita

Es tracta de rostres molt coneguts de Telecinco

Fa una mica més d'un mes que Mila Ximénez no acudeix a treballar a 'Sálvame', una circumstància ha donat lloc a tota mena de rumors i especulacions sobre el seu estat de salut. Així, s'ha arribat a publicar que havia empitjorat del càncer de pulmó que pateix. Tot i això, segons el que han exposat els seus cercles pròxims, el motiu de la seva absència al plató és que necessita descansar.

Sí, perquè el tractament de quimioteràpia que està rebent és dur i requereix que estigui a casa, tranquil·la i recuperant-se de cada sessió. Per això compta amb el suport incondicional de la seva filla (Alba Santana), dels seus germans i de cinc famosos que estan al seu costat en tot moment.

Terelu Campos, un dels grans suports de Mila

La filla gran de María Teresa Campos també ha sigut víctima del càncer, en el seu cas de mama, que ha aconseguit superar. Precisament perquè ella ha patit aquesta malaltia, entén molt bé pel que està passant Ximénez i per això, s'ha convertit en la seva consellera, en la seva amiga i en un dels seus grans suports.

Des que Mila conegués la patologia que pateix, que l'afecta el pulmó, Terelu ha estat al seu costat i ho segueix fent. Tant és així que, fins i tot, aquests dies es coneixia que va anar a casa d'aquella per recollir-la i sortir a menjar juntes amb altres amics. D'aquesta manera, van viure una estona molt agradable que segur que va fer que la col·laboradora s'animés i s'oblidés per una estona la situació que travessa.

Jorge Javier Vázquez, el seu millor amic

Des de fa molt de temps, Mila Ximénez i Jorge Javier són amics i, fins a tal punt arriba la seva relació que fins i tot han arribat a anar-se'n d'escapades o vacances junts. És més, sembla que el presentador de 'Sálvame' va ser un dels pocs companys del programa que coneixia que aquesta patia càncer abans que ho donés a conèixer públicament.

Precisament per aquesta relació tan estreta que tenen, el català s'ha convertit en aquest temps en un gran suport per a la col·laboradora. Així, en la mesura que la seva agenda li ho permet, parla amb ella i, fins i tot queden. Fa uns dies, en concret, ell usava el seu bloc a la revista 'Lecturas' per explicar que havia sortit a dinar amb la seva amiga i que l'havien passat genial.

En concret, va exposar el següent: «Quines ganes tenia de veure a Mila i quina alegria veure-la tan bé! La trobada tranquil·la, lúcida i assossegada (...) El millor és que la trobo animada i amb ganes de tornar a la feina». És més, va arribar a manifestar: «Estic desitjant que es recuperi, que puguem viatjar i que puguem passar uns dies a la platja brindant per la vida. Som molts els que la necessitem».

Kiko Hernández, un suport incondicional per a Mila

En aquesta llista de famosos que estan al costat de Ximénez no podíem deixar d'incloure a Hernández, ja que la relació que hi ha entre ells és molt estreta i fruit de la confiança. Per aquest motiu ell, igual que Jorge Javier, va ser informat del càncer a través d'ella abans que ho expliqués als altres.

Junts han format part de l'anomenat 'eix de mal' a 'Sálvame' i és enorme l'afecte que es professen. Per això, Kiko no deixa de preocupar-se en tot moment de la seva amiga, de parlar amb ella i d'insuflar-li positivitat i energia. Té moltes ganes que la col·laboradora torni a plató per convertir-se junts en els 'assots' dels altres companys.

Dos directors televisius, sempre al seu costat

David Valldeperas, director de 'Sálvame', i Raúl Prieto, director de 'Viva la vida', són altres de les cares conegudes de Telecinco que donen suport a Mila. Ells s'han preocupat en tot moment pel seu estat, mantenen contacte permanent amb ella i, fins i tot han quedat fa poc amb la col·laboradora. Així, fa uns dies, eren enxampats dinant en un restaurant amb Ximénez, a la qual no van dubtar a donar-li moltes mostres d'afecte.

Tots aquests famosos estan ajudant molt a la col·laboradora, però, tanmateix, no podem passar per alt tampoc a altres com a María Patiño, per exemple, qui ha arribat a acompanyar a la seva amiga a les seves sessions de quimioteràpia. És clar que Mila és molt estimada i que compta amb el suport de moltíssima gent, cosa que li dona força i energia per lluitar contra el càncer.