Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban acaba a comissaria per culpa de 'Sálvame' i precipita l'adeu

Belén Esteban viu una altra tarda nefasta per la traïció d'un col·laborador

Belén Esteban està cada cop més fora de 'Sálvame' i, per tant, de Telecinco. La princesa del poble ha viscut una altra tarda per oblidar, i se li comença a acabar la paciència.

 

Fa dies, la de Paracuellos va confessar a 'Sábado Deluxe' que d'aquí a uns mesos deixarà el programa de La Fábrica de la Tele. La tertuliana fa gairebé dues dècades que treballa a la televisió, i dotze anys consecutius al programa que dirigeix David Valldeperas.

Actualment, però, Belén està immersa en altres projectes professionals, com ara l'empresa de productes d'alimentació Sabores de la Esteban.

El cansament que arrossega, degut al fet d'estar cada dia exposada a la televisió, ha fet que Esteban es replantegi el futur. I després del que va passar ahir a la tarda, el més probable és que la veterana col·laboradora de Telecinco marxi del programa abans del previst.

Belén Esteban acaba a comissaria per culpa de Gustavo González

I és que ahir, dijous, Gustavo González va tenir un gest molt lleig amb Belén. El polèmic tertulià de 'Sálvame' el que havia passat feia unes hores amb la seva companya de programa. I és que, pel que sembla, Gustavo havia estat investigant la col·laboradora sense que ella ho sabés.

[t

El motiu d'aquesta investigació secreta era, suposadament, trobar algun antecedent policial al passat de la princesa del poble. I, pel que es veu, Gustavo va descobrir una cosa molt tèrbola que hauria provocat que Belén hagués d'anar a comissaria després de rebre una trucada de la policia.

El periodista Gustavo González en un acte al bingo Las Vegas
Gustavo González ha traït Belén Esteban | GTRES

Sens dubte, un assumpte que va indignar Belén, que, després que Gustavo revelés públicament aquest tema tan personal de la seva vida, va dir-li que era un «mal company». La tertuliana s'anava encenent cada vegada més i es va defensar dient que no havia tingut cap problema amb la justícia.

Censuren el tema que ha trasbalsat Belén Esteban

El director del programa,  veient que l'ambient s'estava escalfant massa, va decidir canviar de tema. Aleshores van passar a parlar de l'estat de salut de Marta Riesco, que la nit passada havia estat a la clínica López Ibor.

Les xarxes socials no donaven crèdit del que Gustavo González havia revelat. I es van mostrar en desacord amb les males maneres que va tenir per a treure el costat més fosc de la seva companya.