Primer pla d'Olga Moreno somrient

Olga Moreno no està tan malament com volen fer aparentar: les imatges que la delaten

La dona d'Antonio David era enxampada posant-se les mans al cap en un aparent signe de desolació

Olga Moreno està passant per un moment força complicat. Tot i això, també ha demostrat ser una dona forta que s'anteposa a qualsevol sotrac.

Així, la revista 'Semana' publicava unes imatges on es veia la dissenyadora amb les mans a la cara i aparentment esfondrada. Però ja se sap que no tot és el que sembla.

Segons han explicat a 'El Programa de Ana Rosa', en realitat la dona d'Antonio David estava patint un atac de riure.

Lluny del drama que podrien representar les fotos, sembla que la dissenyadora estava rient d'un petit contratemps que havia patit amb Rocío Flores.

«He parlat amb una persona que ha estat testimoni d'aquest moment i és fruit de la complicitat amb Rocío Flores», explicava una reportera.

Olga Moreno i Rocío Flores dins un cotxe.
Olga Moreno i Rocío Flores, més unides que mai. | Europa Press 

«Rocío anava conduint el cotxe familiar, Olga feia de copilot i després de diversos intents i maniobres, Rocío no aconseguia aparcar el cotxe...».

D'aquesta manera, la imatge on sembla que Olga està plorant, cobra un altre sentit. «Com que Rocío no aconseguia  aparcar el cotxe, Olga es va posar les mans al cap, de sorpresa, sense poder aguantar el riure davant de la situació».

En aquell moment, es van capturar les imatges per la revista. «No ens ho ha explicat Rocío, sinó una persona que va ser testimoni des de l'exterior, al mig del carrer», asseguraven.

Un fet davant del qual Joaquín Prat matisava: «Doncs això, està rient, dient 'mare meva, que malament aparca la nena'».

Alessandro Lequio també coincidia amb la reportera: «Tinc la mateixa informació, un fotògraf m'acaba d'escriure per dir-me que efectivament ell hi era i se'n reien de les maniobres de Rocío».

Per acabar de tancar la polèmica de la portada de 'Setmana', Lequio detallava: «Deu haver estat una agència qui ha venut la informació d'aquesta manera a la revista i, és clar...».

Olga Moreno i Antonio David retarden la signatura del divorci

De moment, la separació d'Antonio David i Olga Moreno continua a l'aire. Sembla que encara no hi ha intenció de signar els papers del divorci.

«Ella no té cap rebequeria, ningú no li ha posat un paper davant», informaven.

«Fins on jo sí que sé, s'havien redactat les condicions del divorci, es firmarien i, fins fa dos dies, no se signaven per part d'Olga Moreno».

Sembla que «hi ha una part que tenia més interès a signar, desconec el motiu. Potser hi ha algun tema lebal o és una reconciliació. Podrien sorgir nous escenaris que canviïn les condicions...», afegien.

Imatge de la família Flores-Moreno fent-se una abraçada enmig del carrer
David Flores Carrasco vol seguir al costat d'Olga Moreno després del divorci. | Europa Press 

«Fins fa dos dies era Olga qui no volia signar el document que ja estava redactat», destacaven. Potser perquè tingui intenció de recuperar el seu encara marit.

Una cosa en què insisteix María Patiño. «Sé que amb el pas del temps Marta mirarà a càmera i dirà: 'Tenia raó'».

«Marta demana a Antonio David que es divorciï i ell li diu que no es preocupi, que ja ho farà», explicava.

«Li presenta un esborrany i Marta trasllada als seus companys la intenció d'Antonio David de divorciar-se».

Muntatge fotogràfic de la cara d'Olga Moreno amb Rocío i David Flores agafats de la mà enmig del carrer
Rocío i David Flores estan molt afectats pel divorci dels seus pares. | GTRES 

En aquell moment, sembla que Olga mostra la seva negativa. «Qui reacciona immediatament per dir que no hi ha divorci? Olga Moreno».

«Antonio David enganya Marta Riesco sabent que aquest divorci no es pot produir. Per tant, la jove és una víctima més de les mentides d'aquest senyor», acusaven l'exguàrdia civil.

Mentrestant, la guanyadora de 'Supervivientes' s'ha centrat en la seva botiga i s'ha fet càrrec dels fills, sobretot de David Flores i Lola.