Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban té clar què passarà amb l'embaràs després de la dura discussió

Belén Esteban admet que perilla l'embaràs després de la forta baralla

Belén Esteban tenia molt clar que allò que succeís a Supervivientes amb la seva amiga Anabel Pantoja suposaria un canvi de notables dimensions a la seva vida.

I és que la neboda d'Isabel Pantoja s'embarcava en l'aventura hondurenya soltera i sense compromís, encara que va fer alguns passos abans d'anar al 'reality'. Així és, i els va tenir amb el seu famós cambrer i, fins i tot, va tenir relacions amb el seu ex, Omar Sánchez, tal com va confessar ell mateix al Deluxe.

Belén Esteban
Belén Esteban no es pot creure el que ha vist a l'aeroport de Mallorca | Telecinco

Finalment, Anabel va trobar l'amor a l'illa i la seva relació amb Yulen Pereira es va anar consolidant per a sorpresa de Belén Esteban. Tanmateix, la col·laboradora, que sempre li ha donat suport a la seva 'gordi', ha proclamat que ella ha de ser qui decideixi què fer amb la seva vida. No té per què estar pendent d'aquells que el critiquen per estar amb un home o un altre.

Belén Esteban admet que el nadó s'allunya després de la baralla

La sevillana va trobar l'amor a Hondures i, només tornar a Espanya, va decidir passar tot el temps possible amb la seva parella actual i gaudir dels plaers del primer món. Una cosa que no havien pogut fer els tres mesos que van concursar a Supervivientes.

Així doncs, la parella va estar uns dies gaudint d'un festival de música al Port de Santa Maria amb Alejandro Nieto i Tania Medina. I l'amiga de Belén Esteban també va portar l'esportista a la seva Sevilla natal, concretament, al barri de Triana, aquell que va veure néixer i créixer la col·laboradora de Sálvame.

Però, per si no n'hi hagués prou, tots dos es posaven d'acord en marxar de vacances lluny d'Espanya, trobant així una destinació que tenia marcada en vermell Anabel.

La parella va agafar un avió a Madrid amb escala a l'aeroport de Mallorca i va volar fins a Egipte per fer un viatge de plaer amb el centre d'operacions a la capital egípcia. En un luxós hotel d'aquell país, tots dos s'estan allotjant i, cada cert temps, pugen algun 'storie', deixant constància que el viatge està prometent molt.

Belén Esteban veu la seva amiga Anabel discutir amb el seu xicot

La 'influencer' ha publicat a través de les seves xarxes la seva entrada a l'hotel d'Egipte, un hotel de cinc estrelles al Caire als peus del riu Nil. Allà, es pot dormir per 50 euros la nit, l'habitació més barata, o per 300 euros si s'opta per la suite luxosa.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja i Yulen han discutit abans de viatjar a Egipte | Telecinco

Això sí, abans de marxar a Egipte, sembla que la tensió era majúscula entre tots dos. De fet, Sálvame va aconseguir unes imatges de la parella a l'aeroport de Mallorca on se'ls veia amb cara de pocs amics. Fins i tot, les càmeres van ser testimonis d'una discussió en públic que ha fet saltar les alarmes de Belén.

I és que 'la princesa del poble' creia que la seva amiga i l'hispà-cubà tenien una millor relació del que en realitat veiem en aquestes imatges. Mentre l'esportista somreia ensenyant el telèfon mòbil, l'andalusa l'ignorava completament i, fins i tot, cap a certs escarafalls amb el cap i movia de manera enèrgica els braços.

Així, també vam poder veure Anabel com negava amb el cap diverses vegades. Una actitud freda que va cridar l'atenció d'una testimoni que era a prop seu, minuts abans que volessin cap a Egipte.

«Ella té una cara de rància… Semblava molesta i tot. No semblava gens feliç. Ell, potser pot ser que sí, però ella no», sentenciava aquest testimoni.