José Ortega Cano a un photocall

José Ortega Cano, a punt de rebre la sang de Rociíto per millorar la seva salut

José Ortega Cano va mantenir un contacte estret amb Rociíto

José Ortega Cano és al punt de mira per la seva situació sentimental, però no tots el recorden pel seu paper a la premsa del cor. Ha estat un dels grans toreros de la seva generació, de fet, va guanyar molts diners gràcies al seu gran talent a les places. Va tenir diversos accidents i, en un d'ells, va estar a punt de perdre la vida, però Rociíto es va oferir a ajudar-lo.

José Ortega Cano manté una relació molt complicada amb la filla de Rocío Jurado, ja que ella l'acusa d'haver menyspreat la cantant. Rociíto assegura que 'La más grande' es volia divorciar d'ell, però suposadament va canviar de plans perquè va posar-se malalta. El torero va estar amb ella fins al final, encara que alguns periodistes insinuen que tot era una gran mentida.

Rocío Carrasco i Ortega Cano
Abans, José Ortega Cano tenia l'ajuda de tota la seva família. | CatalunyaDiari
 

José ha demostrat estar a l'altura de les circumstàncies, té molta experiència al món de l'espectacle i sap què fer. Ha optat per guardar silenci perquè la seva salut és delicada i no té forces per donar explicacions. Alguns mitjans han aprofitat aquesta postura per treure els seus secrets a la llum i s'estan revelant coses molt sorprenents.

Ortega tenia tan bona relació amb Carrasco que ella es va oferir a ajudar-lo quan va patir un problema de salut. Va tenir un accident en una plaça i necessitava una transfusió, així que Rocío va parlar amb el metge per veure si ella era compatible. En una entrevista va reconèixer que tenia por de les agulles, però ho va fer pel bé del marit de la seva mare.

▶️ Vídeo del dia

«En aquell moment t'és igual absolutament tot, el vaig veure allà, al seu llit, i li van dir que potser li havien de posar sang. Li vaig dir que em tenia a mi per al que volgués i és veritat que em fan por les agulles, jo en veig una i em fico sota el llit. Però tot és trobar-se en la situació», va explicar la dona de Fidel Albiac en una de les entrevistes.

José Ortega Cano ha perdut l'afecte de Rociíto

José està travessant un moment delicat i alguns creuen que la responsable d'això és l'exdona d'Antonio David Flores. Està protagonitzant un nou documental a Telecinco i les seves declaracions han esdevingut autèntiques bombes. Assegura que Rocío Jurado no confiava en el torero i, suposadament, van tenir diverses crisis matrimonials.

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
José Ortega Cano ha triomfat a les places. | GTRES
 

Ortega Cano prefereix no fer cap comentari perquè no vol que res es giri en contra seva, pretén estar al marge de tot. Tot i això, la seva filla Gloria Camila ha confessat que la seva salut està delicada perquè se li han ajuntat diversos problemes. Segons una informació publicada al portal Informalia, el torero no pot parar de plorar.

El vidu de 'La más grande' té la consciència tranquil·la perquè mai no ha fet res del que s'hagi de penedir. És cert que molts estan parlant d'ell, però encara no ha sortit ningú aportant les proves definitives. Vol seguir el seu camí, però, per això, cal que els fotògrafs el deixin respirar i recuperar-se.

José Ortega Cano ha demostrat que no menteix

José va prometre que la seva relació amb Ana María Aldón estava perfectament i hi va haver molts periodistes que no van confiar en la seva paraula. Deien que la dissenyadora havia venut una exclusiva anunciant el divorci a canvi de 50.000 euros, però no és veritat. El temps ha demostrat que entre ells no passa res, només tenen problemes familiars.

Ortega Cano està acostumat a rebre cops de la vida, abans tenia Rociíto per ajudar-lo, però ara ha perdut el seu afecte. Tant li fa, ja que està molt ben acompanyat: té el suport de la seva filla Gloria. La col·laboradora, tanmateix, s'apartarà d'ell per participar en un programa de Telecinco, encara que després tornarà als seus braços.