Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban aconsegueix deixar muda a la seva filla amb l'inesperat anunci de boda

La col·laboradora es queda sense paraules davant la sorprenent notícia del compromís

Belén Esteban ha estat molt crítica amb el seu company Kiko Matamoros des que la setmana passada van tenir un dur enfrontament a Sálvame. El col·laborador confessava, després de tornar de viatge amb la seva xicota, Marta López, que la Belén ja no interessava a l'audiència.

La de Paracuellos es va mostrar força dolguda amb Matamoros per les seves declaracions, per la qual cosa no va dubtar a dir-li en plató el que pensava. Tot i que Belén Esteban afirmava sentir-se força traïda, finalment tot acabava en una abraçada afectuosa entre ells. Tot i això, Belén Esteban va tornar a criticar el seu company a Sálvame pocs dies després.

Foto de Laura Fa i Belén Esteban
Belén Esteban s'enfronta a Alonso Caparrós per defensar Laura Fa | GTRES

Belén afirmava que molts tertulians del programa no parlaven malament de Matamoros perquè li tenien por. Alonso Caparrós li va repetir diverses vegades que «era una maleducada i una mentidera». A més, Alonso ha acusat d'hipòcrita Belén per repetir el mateix comportament que criticava del seu company.

El duel de Kiko Matamoros i Belén Esteban

La discussió d'Esteban amb Caparrós començava arran de l'enfrontament entre Kiko i Laura Fa, que, malgrat que mai no han semblat portar-se gaire bé, últimament la relació ha empitjorat.

Laura Fa ha criticat recentment el nou festeig del famós ex de Makoke. Així, Laura Fa confessava que no entenia una relació amb tanta diferència d'edat. I és que Marta López i Matamoros es porten al voltant de 40 anys de diferència. Això ha estat una cosa molt criticada des dels inicis de la seva relació el 2019.

Marta sempre ha volgut mantenir-se allunyada de les polèmiques de la parella. Tot i això, no ha dubtat a defensar-se de les dures acusacions de Laura Fa al seu podcast. «No sé per què es poden ficar amb el meu físic, qui sigui. Et tires les mans al cap, no s'ha de jutjar el físic de ningú».

Foto de Laura Fa i Kiko Matamoros a 'Sálvame'
Laura Fa ha estat l'última a criticar a Kiko Matamoros | Telecinco

La jove influencer també va parlar del conflicte de la seva parella amb Belén Esteban, perquè, com també ha confirmat Belén en moltes ocasions, diu que es porta força bé amb ella. «A Belén l'adoro, em cau bé, em sembla un encant. Es tenen molt d'afecte, m'ho ha manifestat en privat i em consta. I Belén a Kiko també».

La notícia de casament que ha sorprès Belén Esteban

Després de 3 anys de relació, Kiko Matamoros i la seva parella han anunciat el compromís. Tot i que ja ho sabien els seus amics i familiars, han decidit fer-ho públic. «Per fi us explico que fa uns dies va passar això. Alguns dels nostres amics i família ja ho sabien i ho volíem compartir amb vosaltres. No em pot fer més feliç casar-me amb tu: sí vull, amor meu».

A l'estil de Tamara Falcó amb el seu ex, la parella anunciava el casament amb una foto del moment i un missatge romàntic.

Malgrat les dures crítiques que han rebut per molts com Belén Esteban, la parella sembla molt feliç. El company de Belén Esteban, va dedicar recentment unes precioses paraules a Marta López Álamo a Déjate querer. Kiko deia haver-se adonat que volia estar amb Marta per sempre «Ets la dona per a tota la meva vida», confessava el company de Belén. A més, afegia que volia casar-se amb ella i viure cada dia cuidant-la.

Això ens donava algunes pistes sobre que properament anunciarien el seu casament; i així ha estat. Serà Belén Esteban una de les convidades a l'enllaç?