Primer plano de Belén Esteban llorando

Belén Esteban fa enfadar molts: «I si ho fan amb el teu pare mort?»

Belén Esteban està sent molt criticada per la seva polèmica imitació

Belén Esteban va defraudar enormement l'audiència fa uns dies. Per a una gran majoria, la col·laboradora no va estar gens encertada amb la seva disfressa de Halloween. Com és habitual als programes de televisió, quan arriba el dia de Tots Sants, els col·laboradors es vesteixen amb disfresses aterridores.

Així ho va fer el 'Deluxe' la nit del 30 d'octubre i 'Sálvame' el dilluns, 1 de novembre. La temàtica va ser diferent, al diari van optar per representar personatges famosos ja morts. Així vam veure Caparrós de Dalí, Laura Fa com Antonio Ferrandis o Nuria Marín com Marilyn Monroe.

No obstant això, Belén Esteban va ser qui va aixecar més polèmica amb la seva disfressa. La col·laboradora va triar caracteritzar-se de La Veneno i va aixecar odi i amor a parts iguals.

Belén Esteban enfada el públic amb la seva disfressa

La tarda de l'1 de novembre prometia ser divertida al plató de 'Sálvame'. Els col·laboradors es van disfressar de personatges ja morts en lloc dels típics vestits de terror d'aquestes dates.

Tot eren rialles fins que Belén va fer acte de presència vestida com La Veneno, morta fa cinc anys. Una caracterització molt aconseguida que afegia realisme amb la imitació de la televisiva. Tot i això, va aixecar algunes crítiques.

Foto del personatge Belén Esteban
Belén Esteban caracteritzada de la Veneno | Cedida

Els espectadors estan més que cansats amb el programa, fet que es reflecteix a les seves febles audiències. Per això, qualsevol cosa que desagradi suposa un risc per a la seva continuïtat. En aquest sentit, la «princesa del poble» va fer enfadar alguns usuaris de les xarxes socials que no van trigar a criticar-la.

Per a ells, va ser «una falta de respecte», sobretot el fet d'imitar-la. «T'agradaria que imitessin el teu pare, que ja no està entre nosaltres?», preguntava un usuari després de veure la foto compartida a Instagram. «Deixar descansar en pau», demanava un altre, fart que s'utilitzi la imatge de la 'vedette'.

«Quanta maldat en tan poc espai», criticava una seguidora. «A la família no li deu haver fet ni mica de gràcia», assenyalaven.

Belén Esteban divideix l'audiència

Durant la tarda, Belén es va dedicar a replicar les frases més sonades de l'actriu tant al plató com als passadissos de Telecinco. A més, també es va atrevir amb el ball, interpretant la cançó 'Veneno Pa' Tu Piel' en repetides ocasions.

La seva imitació va dividir els espectadors i va crear un debat a Twitter. Mentre uns ho veien com una falta de respecte, altres aplaudien la col·laboradora. «Podria ser una de les meves coses favorites de l'any? Dos personatges que m'encanten al mateix cos», deia un usuari.

'Sálvame' aixeca crítiques amb La Veneno

No és la primera vegada que 'Sálvame' ha estat criticat per tractar el tema de Cristina Ortiz, La Veneno, de manera inadequada. Fa un any, van remenar la història de la seva mort amb un tracte que no va agradar gens els espectadors.

 

L'actriu era un símbol per al col·lectiu trans i la seva mort va ser una tragèdia. Recordar com van ser els seus últims anys encara fa mal a la família i amics, que només volen que la deixin descansar.

Tot i això, el programa tornava a presentar-la com a reclam per augmentar l'audiència quan s'apropava l'aniversari de la seva mort. La primera a fer-ho va ser Belén Esteban amb la seva imitació i, dies més, tard 'Sálvame' amb una entrevista a la germana de Cristina.

Aquesta última va ser fortament criticada pels defensors de La Veneno per la manera com s'hi va dirigir. Així com van recriminar a Belén per la seva polèmica disfressa, també van carregar contra la seva germana. El missatge és clar per als seguidors de la 'vedette': La Veneno no es toca.

EL VÍDEO DEL DIA: